上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.1k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

身材一流。。睇到流口水。。

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-1 09:54 AM 發表 查看引用來源
Sorry啊咁多位 因為老公返咗來,所以呢段時間日日都陪住老公. 大家都知道老公飛咗嗰段時間小妹我有幾"難捱"架啦,所謂小別勝新婚呀嘛,等咗咁耐終於等到老公仔返來. 而且大家都知道我老公&# ...
香噴噴...正

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-1 09:54 AM 發表 查看引用來源
Sorry啊咁多位 因為老公返咗來,所以呢段時間日日都陪住老公. 大家都知道老公飛咗嗰段時間小妹我有幾"難捱"架啦,所謂小別勝新婚呀嘛,等咗咁耐終於等到老公仔返來. 而且大家都知道我老公&# ...
有冇同老公大戰300回合先:smile_47:

引用:
有冇同老公大戰300回合先:smile_47:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-1 09:54 發表 查看引用來源
早晨,咁早就跑步,証明夜晚都唔係大累姐😂,難得你仲記得我地,真係要比5粒心你

支持快樂人妻令令相😊

引用:
索到爆呀!

好想屌你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆