上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.9k

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-6-15 03:18 PM 發表 查看引用來源
如果正嘅大家留言

https://soundcloud.com/hahahe-191417855/after-trip
2.00分鍾鍾後給老兄全插入,而尾段叫快D呀快D呀~靓太仍未滿足?同平常叫聲有分別,叫得特別大聲及很盡情地將開囗地呀呀呀😍😍😍

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-6-15 08:13 PM 發表 查看引用來源

2.00分鍾鍾後給老兄全插入,而尾段叫快D呀快D呀~靓太仍未滿足?同平常叫聲有分別,叫得特別大聲及很盡情地將開囗地呀呀呀😍😍😍
都未係最大聲喎Hehe!!

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-6-15 05:45 PM 發表 查看引用來源

因為我只係想佢繼續大大力唔好停
咁當時佢係上面,想嘴你? 唔好咁啦, 邊嘴邊大大力插都得

引用:
原帖由 friendho 於 2017-6-15 09:29 PM 發表 查看引用來源

咁當時佢係上面,想嘴你? 唔好咁啦, 邊嘴邊大大力插都得
當時小紅腸伸咗來,佢想𡃶妺妹

正...正...好正呀...

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-6-15 09:14 PM 發表 查看引用來源

都未係最大聲喎Hehe!!
比往時大聲了…可能你有小小對話分了心未能全力UN輿騎,令jj 入得不太深…下回叫大大聲比我聽😚😚😚

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-6-15 09:33 PM 發表 查看引用來源

靚太冇含周周?

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-6-15 09:33 PM 發表 查看引用來源

出左來就順勢用嘴刺激下妹,然後再大大力插,仲唔爽爆:smile_47:

靚太顯出你的大吟叫能耐…我洗耳恭聽😊靚太做yoga 前腹恥骨應該有非常強烈的能量去引死的男人

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-5 10:52 AM 發表 查看引用來源

粗筆兄,上次係要等呢到同老婆一齊感受一下呢到出post 嘅反應,但一等就等咗幾個月,我老婆都有睇留言,你哋想問乜就問,睇吓佢答唔答啦.....
你就好啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆