上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生in Beijing

收藏  |  訂閱
1.2k  56.0k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-7 12:34 AM 發表 查看引用來源

紀念唔使啦:smile_30:你好似咸濕龍友tum靚妹咁:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
你講咩?!咩咸濕龍友!?人地係專業既攝影發燒友,你用埋D咸濕既心態去看待幫人拍健康既性感相既攝影師:smile_22:
睇黎你真係要過黎比我影下,改正返你錯誤既思想:smile_34:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-7 12:28 AM 發表 查看引用來源

:smile_43: 唔要lol
唔影啊lol 你都唔知上次影到我幾尷尬lol 仲要自己blur lol no啊感覺太奇怪:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
所以未話幫你囉,訓啦

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-7 12:36 AM 發表 查看引用來源

當阿邊個都唔聽民意既時候...我聽把X咩:smile_45:
咁你唔可以自暴自棄架wor,更美香港,由你我做起,一齊做個聽民意既人:smile_40:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-8-7 12:39 AM 發表 查看引用來源

你講咩?!咩咸濕龍友!?人地係專業既攝影發燒友,你用埋D咸濕既心態去看待幫人拍健康既性感相既攝影師:smile_22:
睇黎你真係要過黎比我影下,改正返你錯誤既思想:smile_34:
我唔係講緊其他龍友..我講緊你咋嘛:smile_45:

引用:
原帖由 azpui 於 2014-8-7 12:40 AM 發表 查看引用來源

所以未話幫你囉,訓啦

真係1點前訓架喎:smile_14:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-8-7 12:42 AM 發表 查看引用來源

咁你唔可以自暴自棄架wor,更美香港,由你我做起,一齊做個聽民意既人:smile_40:
民意係...我想睇其他師姐既相XDDD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-7 12:46 AM 發表 查看引用來源

民意係...我想睇其他師姐既相XDDD
但有3個想睇你wor,當中包括有男有女tim:smile_46:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-7 12:45 AM 發表 查看引用來源

我唔係講緊其他龍友..我講緊你咋嘛:smile_45:
咁你就唔岩啦!你完全抵毀我既專業精神!
睇黎要比你體驗下啦

引用:
原帖由 小處男 於 2014-8-7 12:48 AM 發表 查看引用來源

但有3個想睇你wor,當中包括有男有女tim:smile_46:
但係真係冇貨lol 睇返舊相吧啦XD

引用:
原帖由 小處男 於 2014-8-7 12:51 AM 發表 查看引用來源

咁你就唔岩啦!你完全抵毀我既專業精神!
睇黎要比你體驗下啦
你明明係專業隱青...幾時變左專業龍右:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆