上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生之純綷R水吹.....[嫩至18歲, 成熟到80歲都得、男女不拘、有男有女啊lol]

收藏  |  訂閱
2.2k  25.7k

引用:
原帖由 nfnik 於 2014-5-8 05:49 PM 發表 查看引用來源

哈哈~我以前讀大學就成日唔知醒走堂:smile_42::smile_42::smile_42:
我少走XD盡量會返XD 我呢啲乖學生XD! 哈哈哈!!!

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 05:51 PM 發表 查看引用來源

我少走XD盡量會返XD 我呢啲乖學生XD! 哈哈哈!!!
哈哈~唔好呃我bo乖學生!我係度睇緊你引板既野~

引用:
原帖由 nfnik 於 2014-5-8 05:54 PM 發表 查看引用來源

哈哈~唔好呃我bo乖學生!我係度睇緊你引板既野~
嗰啲同我係咪乖學生冇關係架喎XD!!!!!!!!

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 05:56 PM 發表 查看引用來源

咁同乜有關係

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 05:56 PM 發表 查看引用來源

o個D好似係你上網偷偷地打架BOR~
你都冇專心聽書!!

引用:
原帖由 sthinvc 於 2014-5-8 05:59 PM 發表 查看引用來源

咁同乜有關係
同我有關囉lol

引用:
原帖由 nfnik 於 2014-5-8 06:03 PM 發表 查看引用來源

o個D好似係你上網偷偷地打架BOR~
你都冇專心聽書!!
嗰時sem尾....啲堂有鬼用咩lol
但我有返去喎都XD! 冇走堂....

而且...我都係試過1次咋喎上堂打XD 哈哈

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 02:17 PM 發表 查看引用來源

htc:嗰時大學啦XD 哈哈其實我又唔係好大興趣lol 係ex話要我先著lol原來師兄鐘意長頭髮啊?長頭髮係好, 我都唔想剪短....但要吹頭真係好鬼煩=.=講野都唔係好識啦XD 講bb話XD 哈哈
有女玩cosplay 幾開心呀
不過如果本身件校服就一般
通常D人都係另外買套(sexy D)

長髮係夠女人味,如果長直頭髮再分中間界就正囉
女神頭嘛

你唔走實揾到你~

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 06:05 PM 發表 查看引用來源

嗰時sem尾....啲堂有鬼用咩lol
但我有返去喎都XD! 冇走堂....

而且...我都係試過1次咋喎上堂打XD 哈哈
好啦~最乖係你啦
人又乖,個樣又乖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆