上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  50.7k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-30 05:34 PM 發表 查看引用來源

沉區好靜:smile_19:
慢慢就慣喇,你知吾知最低潮時期,得番我一個睇檔咋:smile_45:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-30 05:33 PM 發表 查看引用來源

咁先要比意見,旁觀者清麻:smile_15:
嘩! 佢兩個由這裡吹到落人地D POST裡面刀不停.勁呀 :smile_o03:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-30 05:38 PM 發表 查看引用來源

嘩! 佢兩個由這裡吹到落人地D POST裡面刀不停.勁呀 :smile_o03:
打字快得濟,,,,冇野做...唔吹水...唔通搵我公司d女同我吹?:smile_o01:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-30 05:37 PM 發表 查看引用來源

慢慢就慣喇,你知吾知最低潮時期,得番我一個睇檔咋:smile_45:
你覺得呢到好多人睇緊檔咩:smile_o04: 咪又係我同老青:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-30 05:36 PM 發表 查看引用來源

我會叫佢去屎...早屎早著,,,遲屎訓唔腩著~:smile_o02: 囡姐...周街都係...呢個唔要咪要果個囉...總有一個岩你...洗系驚...:smile_o12: 據尊家統計過...香港女係多過男,,,d女都未驚做黃面婆...幾時到我地驚冇女?:sm ...
輝哥好鷹喎:smile_o12:

佢份人好專一,愛得好投入,都吾知係優點定缺點:smile_o05:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-30 05:38 PM 發表 查看引用來源

係我叫佢地比下意見架:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-30 05:35 PM 發表 查看引用來源

估吾到高總搞成咁,我聽到真係好吾開心呀:smile_19:
唉! 太衝動了.連份工刀5做:smile_39: 不值得:smile_42: 佢還有個秘書呢:smile_44:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-30 05:39 PM 發表 查看引用來源

你覺得呢到好多人睇緊檔咩:smile_o04: 咪又係我同老青:smile_o11:
仲有我同開心吧同車厘子呢:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-30 05:36 PM 發表

我會叫佢去屎...早屎早著,,,遲屎訓唔腩著~:smile_o02: 囡姐...周街都係...呢個唔要咪要果個囉...總有一個岩你...洗系驚...:smile_o12: 據尊家統計過...香港女係多過男,,,d女都未驚做黃面婆...幾時到我地驚冇女?:sm ...
:smile_o10: 唔係話驚無~~不過人就總有心頭好~~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-30 05:39 PM 發表

現在多咗個, 你簽名條女! :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆