上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  62.9k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-23 04:06 PM 發表 查看引用來源
真係.......無人............:smile_39: :smile_39: :smile_39:
點呀高總, 係咪又覺得空虛哦! 今晚使唔使又去覆診:smile_35:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-23 04:39 PM 發表 查看引用來源
各位黃昏好
唔係咁好,整日冇人...:smile_39:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-23 05:30 PM 發表 查看引用來源
唔係咁好,整日冇人...:smile_39:
今日忙嘛, 唔好咁樣 :smile_o09:

唔好意思...呢幾日忙...做CD rom!

星期三....同條女係水圍食飯....佢挾我租屋.....(容後再講)
星期四....同friend食飯...飲到high high 地
今晚.....殯儀....大酒店送別長輩.....

Thanks 各 Chings 關心和意見....交待下條女資料...

佢就係之前同我一齊....爛睹湖北女....

其實我地今年都只拖拖拉拉....小見面....更冇開飯.....

七月頭佢個女(5,6)歲和佢呀媽去深圳玩...探佢....剛走

佢七月開始冇上班...巳resign...之前係水都(高總至愛:smile_o10: )做松腿...

好明顯....唔想做....所以又再括我...希望我包養佢.......

我清楚佢目的...只想我包養一兩年...然後回老家再嫁人....佢才24歲...

包養過程唔代表佢會交足戲....極可能同人分享.....更唔好管佢....:smile_o04:

好啦...講下我的心態....

由去年開始到依家...我清楚自己都冇投入過....(佢俾唔到個種feel我)...

佢只係用來陪食飯....扮吓做我條女的角色....所以之前...大家唔揾大家我都冇問題.....

基於以上原因...我最近亦不停找其他女....有湖北B(好煩的...日日要講電話)...四川的....

結論係..

我唔會同佢租屋...我唔需要...更唔可以有呢種relatinship!:smile_o12:

我好清楚自己要乜....

1)  扮女友feel的....只食飯行街...神交...點到即止...:smile_o13:

2) 純sex..俾錢食完算9數....

兩者𣎴可共存.....但有一個共通點...冇錢冇得玩......:smile_o04:

Good Morning

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-7-23 11:30 PM 發表 查看引用來源
結論係..

我唔會同佢租屋...我唔需要...更唔可以有呢種relatinship!:smile_o12:

我好清楚自己要乜....

1)  扮女友feel的....只食飯行街...神交...點到即止...:smile_o13:

2) 純sex..俾錢食完算9數.... ...
聽到你咁講我都放心了 :smile_o12:

引用:
原帖由 望天不盡 於 2010-7-24 07:23 AM 發表 查看引用來源
Good Morning
早晨各位 :smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆