上一頁下一頁
發新話題

調教培慾-----(全)

收藏  |  訂閱
2.2k  188.6k

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-5-13 12:31 AM 發表 查看引用來源

好,我地換話題

我仲以為b小姐會一齊黎吹水tim

結果出現一下就唔見左了

有佢一齊吹水更好玩呢:smile_o13:
是啊!因為她出現了新Post嘛…沒空來這裡了…

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-5-13 12:31 AM 發表 查看引用來源

好,我地換話題

我仲以為b小姐會一齊黎吹水tim

結果出現一下就唔見左了

有佢一齊吹水更好玩呢:smile_o13:
你對我真好:smile_o06:

對呀~B豬姐來一來,就走了:smile_o14:

現在angel都不見了,可能睡了:smile_o13:

引用:
原帖由 風哥仔 於 2010-5-13 12:35 AM 發表 查看引用來源

你對我真好:smile_o06:

對呀~B豬姐來一來,就走了:smile_o14:

現在angel都不見了,可能睡了:smile_o13:
還未睡啊!xD

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-13 12:40 AM 發表 查看引用來源

還未睡啊!xD

考晒試,夜d訓都得啦

剛剛去了b小姐的post留言一下了:smile_o13:

to風哥仔

哈哈,唔好咁講啦,有d gay味:smile_o01:

to angel

不要緊,b小姐在忙,還有我們在:smile_o12:

雖然我和風哥仔不是傾sex野:smile_o08:

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-13 12:40 AM 發表 查看引用來源

還未睡啊!xD

哈哈~那就好了:smile_o13:
還以為你拋下我和Andy師兄:smile_o03:

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-5-13 12:47 AM 發表 查看引用來源

to風哥仔

to angel

Andy師兄你人這麼好,可以考慮考慮:smile_o11:

其實傾sex話題的話可以無視我了:smile_o16:

留下Andy師兄和angel可以繼續:smile_o08:

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-5-13 12:47 AM 發表 查看引用來源

to風哥仔

to angel

哈…不要緊……我在想…不知道會不會有小學生上這個版呢?xD

to angel

舉一個很簡單的道理
政府立法16歲以下做愛係犯法
咁係唔係所有人都會乖乖遵守?

to 風哥仔
我對菊花冇興趣:smile_o13:

我地唔會咁衰仔ge,點會無視你呢:smile_o01:

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-13 12:51 AM 發表 查看引用來源

哈…不要緊……我在想…不知道會不會有小學生上這個版呢?xD

小學生:smile_o04:

不過有都不奇怪,現在的性資訊愈來愈普及:smile_o16:

不過在引版都不一定要談sex話題的~呵呵:smile_o11:

我和你,還有Andy師兄已經是一個很好的例子:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆