上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 14

收藏  |  訂閱
1.5k  35.1k

唉........連人地張相都唔要.......
bb......你死心啦..............

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-26 14:52 發表 查看引用來源

只是我沒想過她會送內褲給我呢,之後我已向她說明我是好花心,她也明白我想什麼的...
可能佢心諗
我仲花心
等我做d野lum下你落搭先,hehe:smile_o01:

各師兄,話時話,細佬未試過比女含
想試下..但想呢樣野既第一次自己真係鍾意既女仔
但鍾意自己既又未必肯含
好矛盾

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-26 03:50 PM 發表 查看引用來源
一d都唔煩.....只是女人太多......時間太少
時間太少都係煩:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-26 03:58 PM 發表 查看引用來源
Keith兄,

你單野點攪作呀? 你要清楚下下將金錢放在前頭後果會是怎樣吧?
畢竟囡囡得廿歲:smile_39:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-26 15:02 發表 查看引用來源

老實說,她對我再好,我也只會把她視作為好朋友而已:smile_44:
但願如此
好多時d野會不知不覺..........
我錯過左果個,之前我都覺得佢唔適合我,我至多都會當佢好朋友,但佢走左之後.......
不過只是我道行未夠

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-26 03:59 PM 發表 查看引用來源
你把bb急凍左啦?
暫時係,過多一兩星期先會解凍:smile_35:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-26 04:06 PM 發表 查看引用來源

之前又話愛bb.....而家又話錫底褲......唉........
我一早已經話我自己好花心架啦,你話我點沉船丫:smile_19:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-26 04:06 PM 發表 查看引用來源

之前又話愛bb.....而家又話[fly]錫底褲[/fly]......唉........
哈哈哈哈,我鍾意呢三個字:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-26 04:11 PM 發表 查看引用來源

花心!!!! 嗅男人 :smile_o02:
哈哈哈哈,鬧得好,:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆