上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.8k

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-6-29 10:44 AM 發表 查看引用來源

咁都要你溝返來條女肯同你來 3 , 4Q先得架, 配合到你既小神發威先得喎!
你有邊一次去飲茶,見到我d女係好精神架!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-6-29 10:41 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 你同我一樣 wor, 一定要自己溝先覺得好玩, 我就從來唔去 SN, 因為我要溝完先做 !
我星期日係第一次去莞式SN出火!:smile_42:
下一次一定唔去!:smile_39:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-29 10:43 AM 發表 查看引用來源

我真失敗,果晚早走見唔到 ching。
溫女溫到.....:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-6-29 10:23 AM 發表
返到公司,幫手推下先!

薯皮溫馨提示: 打風落雨時期,切勿吝嗇金錢,小心穩陣,安全為上!
唔明白。

我果日响火車站揾的士去新世紀附近,個司機開價。。。。。。。。。。。120。我同佢講你當我第一次來,佢話常原來你想去常平市果度,100 得啦。

死啦,我個樣真係咁老襯?

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-6-29 10:48 AM 發表

做乜早走既, hehe, 趕住上房玩 ?
no la, 果日去咗做 gym,好攰。未開始飲又有 D 胃痛,所以都係 2 個囡囡飲多過我飲。

同謝安琪就唔同,我玩 sick 盅已經差,佢重差過我,玩到佢走咗去。

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-29 11:00 AM 發表 查看引用來源

no la, 果日去咗做 gym,好攰。未開始飲又有 D 胃痛,所以都係 2 個囡囡飲多過我飲。

同謝安琪就唔同,我玩 sick 盅已經差,佢重差過我,玩到佢走咗去。
唉, 我o個日太忙, 都冇時間入來同你地飲杯, 順便見下謝小姐 ma !

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-29 10:55 AM 發表 查看引用來源

唔明白。

我果日响火車站揾的士去新世紀附近,個司機開價。。。。。。。。。。。120。我同佢講你當我第一次來,佢話常原來你想去常平市果度,100 得啦。

死啦,我個樣真係咁老襯?
我既提示係指韓國消息呀,係翠華已提過喇,明白未!

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-6-29 11:01 AM 發表 查看引用來源

唉, 我o個日太忙, 都冇時間入來同你地飲杯, 順便見下謝小姐 ma !
謝小姐其實唔似,亦唔係我杯茶,但真係要供食用既!
我地玩9阿BB,叫謝小姐自已揀仔黎坐,
我、大神、R、BB四選一,
BB第一個出局,笑到我地爆咀,:smile_30:
之後我係WC門口抱住謝小姐,謝小姐竟然飛身抱住我,
對腳就Q住我條腰就車埋黎,
睇到BB眼火爆!:smile_30:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-29 11:18 AM 發表 查看引用來源

謝小姐其實唔似,亦唔係我杯茶,但真係要供食用既!
我地玩9阿BB,叫謝小姐自已揀仔黎坐,
我、大神、R、BB四選一,
BB第一個出局,笑到我地爆咀,:smile_30:
之後我係WC門口抱住 ...
哈哈, 又俾你殺多件 tim !
師兄, 你識唔識一個媽咪成日帶住頭 cool 架, 會唔會係你o個個 ?

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-6-29 11:21 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 又俾你殺多件 tim !
師兄, 你識唔識一個媽咪成日帶住頭 cool 架, 會唔會係你o個個 ?
係唔係長曲頭髮,眼大大,我件媽咪係經常帶頭cool架喎:smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆