上一頁下一頁
發新話題

徵28-40單身男士做朋友~

收藏  |  訂閱
1.5k  38.2k

引用:
原帖由 我係男 於 2009-5-26 01:26 AM 發表 查看引用來源
我平時有上網,但係無去討論區留言, 想請教唔可以係板postemailaddress/MSN, d 人點樣交換聯絡方法:smile_41:
要夠50分先可以PM...

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-26 01:26 AM 發表 查看引用來源
收左好耐......所以頭先訓左一陣......
你就好啦........:smile_o03:

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-5-26 01:28 AM 發表 查看引用來源

都係收咁夜:smile_41:
聽晚仲要夜D..

引用:
原帖由 魅姬 於 2009-5-26 01:35 AM 發表 查看引用來源

你就好啦........:smile_o03:
我朝頭早好早就起身返工..........
收工最遲收1700........之後就當OT

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-26 01:37 AM 發表 查看引用來源

我朝頭早好早就起身返工..........
收工最遲收1700........之後就當OT
有錢既OT丫?

引用:
原帖由 魅姬 於 2009-5-26 01:40 AM 發表 查看引用來源

有錢既OT丫?
80蚊個鍾...........

hihi, can i say hi as well~~~~

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-26 01:41 AM 發表 查看引用來源
80蚊個鍾...........
:smile_o04:
我有既時候都係得$25..............
依家仲要無埋.........................
:smile_24:

引用:
原帖由 gaofar 於 2009-5-26 01:41 AM 發表 查看引用來源
hihi, can i say hi as well~~~~
sure~
nice to meet u~

引用:
原帖由 魅姬 於 2009-5-26 01:47 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04:
我有既時候都係得$25..............
依家仲要無埋.........................
:smile_24:
而家少左......以前100........
不過要早起身....夏天都無乜所謂......冬天就辛苦d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆