上一頁下一頁
發新話題

30/5 R's 打成一片好玩 C P有錢佬團 [第十一版] (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.2k  36.7k

引用:
原帖由 KID.OF.DEATH 於 2009-5-26 10:39 AM 發表 查看引用來源

甘咪轉場 , 常平大把 K 場唔出名 , 實有地方俾你發揮既 ! :smile_46: :smile_46:
黎緊傾緊幾間場......中元街有兩間.....不過都要睇下d軟件先.....軟件唔得, 佢平幾多比我都無用....無理由要團友揀唔到女之餘又要食扒嘛:smile_34:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-26 10:49 AM 發表 查看引用來源

黎緊傾緊幾間場......中元街有兩間.....不過都要睇下d軟件先.....軟件唔得, 佢平幾多比我都無用....無理由要團友揀唔到女之餘又要食扒嘛:smile_34:
康城都有光豬 K 玩 , 不過就要加一百 !

agree, r-ching really look after us. always support you la.

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-26 10:49 AM 發表 查看引用來源
你試吓要我地食扒吖 :smile_o02::smile_o02::smile_o02:

引用:
原帖由 KID.OF.DEATH 於 2009-5-26 10:52 AM 發表 查看引用來源

康城都有光豬 K 玩 , 不過就要加一百 !
康城一早傾左...我除時過都得....不過軟件好似真係....爭d d .....

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-26 10:33 AM 發表 查看引用來源
有錢佬個便都加左酒水同小費,我都會計計條數, 我都可能要加價.....最衰做起左間場, 一旺左, 間k場又剩機加價......大陸人係唔係唔講道義架....唉......:smile_42:
佢加價就一於轉場啦, 沒須要任佢魚肉 :smile_34:

引用:
原帖由 34304 於 2009-5-26 11:04 AM 發表 查看引用來源
佢加價就一於轉場啦, 沒須要任佢魚肉 :smile_34:
早啊 :smile_o15:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-26 11:05 AM 發表 查看引用來源

早啊 :smile_o15:
早上好, 聽晚上去嗎

引用:
原帖由 34304 於 2009-5-26 11:08 AM 發表 查看引用來源
早上好, 聽晚上去嗎
會, 不過係上深圳老正睇波 :smile_o12:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-26 10:55 AM 發表

你試吓要我地食扒吖 :smile_o02::smile_o02::smile_o02:
我都唔要食扒!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆