上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 12:14 PM 發表

女梗係一齊玩架啦。 我都不知幾想d ching走過去非禮佢, 等佢可以放d。:smile_30:
coke,如果換酒店,要比200蚊按金,酒店起碼180以上,成本就貴多1舊水!

其他平酒店沒咁新咁大!

引用:
原帖由 win50000 於 2008-6-16 01:38 PM 發表
......CP again? or next place
又系cp,貪佢場新酒店新,房又平,咁你有沒好介紹?

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-16 01:39 PM 發表

今次去邊度
都系cp平價團,有d...ching pm我,想參加呢種平團,都系d新仔未玩過k團,多數去邪骨,想轉下形式!
因上次第一次搞,有d人沒乜信心,唔敢來,而家有你地做白老鼠,佢地咪想參加囉!

阿youk月頭搞石龍,到時咪轉地頭,我到時都去見識下!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 01:40 PM 發表

coke,如果換酒店,要比200蚊按金,酒店起碼180以上,成本就貴多1舊水!

其他平酒店沒咁新咁大!
間房,就真係大過頭,真係玩四p就有用

張床夠大就得囉

價錢,我唔係咁介意,團長,你安排真係好週到

你照顧其他兄弟啦,我最緊要人多,我喜歡熱鬧

去邊,都得架

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 01:46 PM 發表

都系cp平價團,有d...ching pm我,想參加呢種平團,都系d新仔未玩過k團,多數去邪骨,想轉下形式!
因上次第一次搞,有d人沒乜信心,唔敢來,而家有你地做白老鼠,佢地咪想參加囉!

阿youk月頭搞石龍,到時咪 ...
COPY, 到時又係VIP房?不過這酒店的VIP房好細!

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-16 01:46 PM 發表

張床夠大就得囉

去邊,都得架
一齊玩!!!

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-16 01:46 PM 發表

張床夠大就得囉

去邊,都得架
我知你唔介意價錢,因為你系大老細!:smile_30:

不過我原意想睇住經濟為原則,合乎大眾消費能力。

just follow all CHING la...i dont care where ga

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 01:50 PM 發表

我知你唔介意價錢,因為你系大老細!:smile_30:

不過我原意想睇住經濟為原則,合乎大眾消費能力。
我未到大老細果種級數....大腦細就真

不過,講真,出黎玩要計較就唔好玩啦

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-16 01:58 PM 發表

我未到大老細果種級數....大腦細就真

不過,講真,出黎玩要計較就唔好玩啦
完全SUPPORT!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆