上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.9k

引用:
原帖由 modern123 於 2008-5-30 03:50 PM 發表
小弟都想join團,不過唔識pm
回多20個無厘頭帖,你上空便出現"短消息"
補充:嚴禁灌水,每帖扣5至50分或由超版禁言,謹記這裡不是貼圖區,thanks,good,push,support,只貼圖像等一切均作灌水論。

邊個玩齋就要含司華力..........

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-5-30 03:57 PM 發表
:smile_30: :smile_30: :smile_30: 機司發火,非同小可

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-5-30 03:57 PM 發表
我無呀, 唔關我事架, 我齋飲酒咋

你見過人地食六寶飯淨係食個咸蛋未....

回覆 795# 的帖子

咁折 X:smile_39:

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-5-30 04:39 PM 發表
你見過人地食六寶飯淨係食個咸蛋未....
叻啦, 巴閉啦, 連六寶飯都出埋, 我認我認:smile_42:
除咗飲酒, 我仲會抽d囡囡水, 溝媽咪, 同埋攪dj:smile_13:

引用:
原帖由 louises 於 2008-5-30 05:17 PM 發表

叻啦, 巴閉啦, 連六寶飯都出埋, 我認我認:smile_42:
除咗飲酒, 我仲會抽d囡囡水, 溝媽咪, 同埋攪dj:smile_13:
仲咩有囡囡唔攬要攬dj=,=

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-5-30 05:19 PM 發表

仲咩有囡囡唔攬要攬dj=,=
dj好呀, 又新鮮又唔蘭玩, 我入房第一要求, 個dj唔靚即換, 服務唔好即換, 唱歌唔好聽即換. 間房有個又好又靚既dj, 嗰晚唔飲酒都醉醉地啦:smile_47:

引用:
原帖由 louises 於 2008-5-30 05:34 PM 發表

dj好呀, 又新鮮又唔蘭玩, 我入房第一要求, 個dj唔靚即換, 服務唔好即換, 唱歌唔好聽即換. 間房有個又好又靚既dj, 嗰晚唔飲酒都醉醉地啦:smile_47:
又張我D野講俾人聽,唔坐女仲可以坐4DJ,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆