上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

引用:
原帖由 三文魚仔 於 2008-8-8 01:23 AM 發表

我依家個囡囡都係做呢d,我晚晚都係度擔心,不過依家睇化左
如果佢要走我都阻止唔到
我都係!随緣吧!又俾唔到个名份!昨曰七夕,有冇上去送花同食飯呀!

由上次見面開始我已經盡量將自己比較真實嘅一面(即係窮)俾我個囡囡睇 :smile_39:
免得佢吓吓做咩都要我俾晒錢 :smile_34:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-7 11:13 AM 發表

邊有甘岩呀?:smile_30:
ha  ha :smile_30:     I decide to give it up.....

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-7 11:13 AM 發表

邊有甘岩呀?:smile_30:
ha ha :smile_30:   I decide to give it up .....

回覆 774# 的帖子

ha ha :smile_30:   I decide to give it up.. even if it hurt me a lot..

引用:
原帖由 JJJcalvin 於 2008-8-8 10:31 AM 發表

我都係!随緣吧!又俾唔到个名份!昨曰七夕,有冇上去送花同食飯呀!
冇牙,上星期同佢出街,起東門唔見左銀包,差d要訓街
依家補領左,等拎證
琴日七夕都有sd sms,不過佢同我講話要幫佢老闆飲酒
其實我都唔係好明點解,問佢跟住又冇應
雖然佢叫我老公,講真上面咁多有錢人,我已經同佢講左我係好窮
我都開始睇淡呢段關係

回覆 806# 的帖子

How long with her?

以前剛剛開始玩時~
都有ching 忠告我唔好沉船~
我一直都以為自已可以好警戒 , 以為自已好醒唔會好似人地咁沉船~
不過原來自已沉左船都一直不自知~
一齊果時 , 冇認真去想好多感情事
分手之後, 先發現自已自已一直都沉緊船, 愛上一個無結果且不應愛既人~
不過, 呢次沉船令我好相信世界上係有緣份呢樣野
唔會去強求, 如果大家有緣, 走到天涯海角都會再相見~
無緣對面不相逢~
不過過去既一次沉船, 令我覺得自已唔會再咁容易投入到去新一段感情
,不過,沉左一次船, 以後真係會有左免役力....

想問各位ching ,
在沉船途中你本來係囡囡既狼狗
因中途出現d問題
令囡囡有點愛上一個恩客
你同佢因此有點口角
你地會點?
有冇ching試過呢d經驗?
:smile_24: :smile_24: :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 JJJcalvin 於 2008-8-9 01:32 AM 發表
How long with her?
唔夠一個月,k場識,可能我太快投入呢段關係
其實我地兩個都未好了解對方,只係見過3次面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆