上一頁下一頁
發新話題

[其他] 無一世既神,亦無一世既塵。暫關post

收藏  |  訂閱
1.9k  88.6k

引用:
原帖由 kit008220 於 2014-7-26 08:10 PM 發表 查看引用來源18場中得12場命中算唔算ok:ub_ice:
緊係ok!!你推錢都仲得

我都要追番正數先得

引用:
原帖由 ccw1127 於 2014-7-26 08:18 PM 發表 查看引用來源抽人水無本事,像你這種小人難有發達,,,可悲可悲
佢話自已炸 佢自已個人紀錄

300 蚊重新上路 跟實4哥 回番1500 可以嗎??

sorry...我是笨小孩,,,,:028:

算啦 我講得差ja 呢兩日真係沒佐好多心血

回覆792 #的帖子

每日淨睇3場
mark 佢做連推
我之前賭得太多
自已都亂
你地會發覺我日職比起之前玩小左場次
今日仲要玩得1場!
因為我太怕同一時間太多場
令自已決定力失平均

我下面係呢幾日有出水同埋自已順住時間去買既場次
有連推3口
$360上到$1800
再加單場去到2000
其實細細地玩4-5場 都夠你停一星期唔玩了

日日玩唔累架咩?返工都辛苦放工又要追波仔數:ub_cry:不如推3-4口,停返一星期仲好

2日推幾口乜都夠
我唔貪心
戶口岩岩拎左$1000出黎用黎交卡數
真係岩心水先再大力推都唔遲

附件

引用:
原帖由 Roygorogr 於 2014-7-26 08:21 PM 發表 查看引用來源300 蚊重新上路 跟實4哥 回番1500 可以嗎??
剛出post

引用:
原帖由 kit008220 於 2014-7-26 08:23 PM 發表 查看引用來源算啦 我講得差ja 呢兩日真係沒佐好多心血
慢慢黎唔好急 一齊研究

黎緊會跟實你/_\ 只求回番上正數

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆