上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

引用:
原帖由 andrewsforfun 於 2009-3-29 02:38 AM 發表 查看引用來源
知我岩唔岩你..其實我有個女仔..朋友
如果可以 3 or 4 p都ok
吾明你講乜.:032:

我又加!!:131: :131:
24歲
172<身高>
靚仔一個
e-mail&msn:[email protected]

最緊要有咩付出架

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-29 02:04 AM 發表 查看引用來源
啱啱又攪完 party 返黎, 今晚有 7 男 3 女, 有個新熟女由原先怕怕醜醜咁, 到最後又係大解放,:096: 玩過痛快, 前所未有咁 high,  其實都係架, 一定要放先好玩, 雖然離大 party 仲有都幾長既路, 不過希望有 ...
熟女會樓主
之前有個電話6224xxxx係咪樓主??
剛入會資料唔齊~join不了party.6

樓主可以補返一些有關熟女會資料??
例如樓主聯絡電話,銀行no..樓主慣用別名
因為本人無法聯繫樓主...

稍後本人都會補上個人資料~thx:122:

我係vieri yeung/邦
[email protected]

hello,樓主,我又join party 呀
可以加入ma,
[email protected]
我係男

引用:
原帖由 水星2000 於 2009-3-29 05:54 AM 發表
最緊要有咩付出架
精力同汗水 :096:

引用:
原帖由 sman777 於 2009-3-29 01:37 PM 發表

熟女會樓主
之前有個電話6224xxxx係咪樓主??
剛入會資料唔齊~join不了party.6

樓主可以補返一些有關熟女會資料??
例如樓主聯絡電話,銀行no..樓主慣用別名
因為本人無法聯繫樓主...

稍後本人都會補上個 ...
唔屎急, 今次唔得就下次. :122:

好多人email 比熟女會, 問點解攪得咁密, 其實一來係熟女想之外, 另外係唔想一次過太多男士塞晒係一間房, 而家熟女唔係好多, 如果一個月先攪一, 兩次, 好易變成 2至4,5個熟女打 10幾 20 個男士, 雖說熟女們一定好開心, 但係都要照顧下男士感受嘛, 比例太大又唔係咁好. 所以寧願攪密 d, 分散下男士啦.

好始幾好玩咁,費用如何 男  25

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆