上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 sauuas 於 2006-9-22 11:12 PM 發表
西兄真係好.佢好在唔係叫人跟佢投注.而係叫你唔好盲目投注.令我地輸少好多.

西兄收唔收徒弟呀?不如收小弟做徒弟呀
小弟都係人徒弟,加上小弟都係學習中,收徒弟就誇張左,係收都會公司收啦,不過可以一起研究下!但係有一個對巴打幾好既消息,就係我公司而家會請一個人,一陣小弟都去見幾個人,睇下覺得佢地適唔適合做呢行!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 11:25 PM 發表

上面係初盤,而下面係即時,小兄早前講最好搵2間公司比較,係西甲,因為西甲係穩定,至於巴打提到2間公司唔同點比較,除左呢D球賽倍率大起大跌外好難比較,最主要係巴打搵錯對象,因為德乙係搵食波,好多人 ...
聽完西野兄說完這些話後....令我不敢再買德乙.......果然德乙是好多假波的...
但這又令我突然想起....為什麼這麼多國家的乙組比賽都會給人一些印象是假波呢...難道真的比較易瞞天過海
@@""?

:017:
雖然我問的問題與賭無關..但真的不太明白....

引用:
原帖由 winplaq 於 2006-9-22 11:15 PM 發表
西sir,  呢個[email protected]    係咪e-mail?? 我已send咗d野問你...有空請昅昅,ty sir~~~~~~
係e-mail,不過小弟而家在公司唔會睇住,等小弟放工回家再覆你吧!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 11:29 PM 發表

小弟都係人徒弟,?
不是吧...這麼夜見工@@

引用:
原帖由 一條人 於 2006-9-22 11:18 PM 發表
聽西野兄,今日小小地玩下:005:
今晚德甲果場點睇啊?
小弟而家冇跟開德甲,所以不會提供到心水,不好意思!:005:

引用:
原帖由 zero1981 於 2006-9-22 11:30 PM 發表

聽完西野兄說完這些話後....令我不敢再買德乙.......果然德乙是好多假波的...
但這又令我突然想起....為什麼這麼多國家的乙組比賽都會給人一些印象是假波呢...難道真的比較易瞞天過海
@@""?

: ...
不敢買又唔駛咁,只要係睇得通透,覺得有信心玩下都唔錯,但係睇唔通就唔好喇,至於巴打說德乙多假波就係真,因為呢D所謂2,3線波好多時候會平均D,搵食起上來就容易D,同埋水位好呢點好重要!:005:

既然係咁,今日忍手唔買啦:005:
唔該哂西野兄~!

哈哈~~又係我丫~~不過你都唔會記得我啦~~有咁多人~~
我今晚再忍多一忍~~聽日就要爆晒出黎啦~^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆