上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.5k

今日四點幾去左九龍城泰式推油,兩個鐘380,間鋪環境超靜好舒服😌
最好係技師推肚個陣時,每一下都撞棍,好過癮,當推另一邊肚時仲揸左我春袋三下,
係咪暗示緊我要唔要出火?
最後佢無問我要唔要出火😭

你比返D暗示比佢咪得,舉旗至敬,有反應就有反應,冇既就又佢,當冇事發生:smile_30:

引用:
原帖由 lwan3388 於 2018-4-6 10:39 PM 發表 查看引用來源
你比返D暗示比佢咪得,舉旗至敬,有反應就有反應,冇既就又佢,當冇事發生:smile_30:
有呀,佢再推另一肚時,佢每撞我一次棍,我就比啲力令條賓周仔彈多幾下囉,點知佢都無下文😭

引用:
原帖由 27126425 於 2018-4-6 09:58 PM 發表 查看引用來源
今日四點幾去左九龍城泰式推油,兩個鐘380,間鋪環境超靜好舒服😌
最好係技師推肚個陣時,每一下都撞棍,好過癮,當推另一邊肚時仲揸左我春袋三下,
係咪暗示緊我要唔要出火?
最後佢無問我要唔要出火 ...
C兄,有冇提示近咩位置呢?

引用:
原帖由 lwan3388 於 2018-4-6 10:39 PM 發表 查看引用來源
有呀,佢再推另一肚時,佢每撞我一次棍,我就比啲力令條賓周仔彈多幾下囉,點知佢都無下文😭

引用:
原帖由 27126425 於 2018-4-7 10:09 PM 發表 查看引用來源

尋晚落左去九龍城按泰骨,無去兩三年已經面目全非,只有最大果間M記仲企得住。
好有尋幽探袐感覺,落腳地植物名稱,場唔算大企理,有3間房布簾二格,少咸多多趣!

上星期五都唔記得幾點~飲完野上到咖啡對面~二樓無人~
上左三樓~入到去有一中一西等緊~突然話到我~開價500 由於未試過~閃咗人

引用:
原帖由 公子日記 於 2018-4-11 12:29 PM 發表 查看引用來源
上星期五都唔記得幾點~飲完野上到咖啡對面~二樓無人~
上左三樓~入到去有一中一西等緊~突然話到我~開價500 由於未試過~閃咗人
3樓左定右?

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-4-9 10:36 PM 發表 查看引用來源

尋晚落左去九龍城按泰骨,無去兩三年已經面目全非,只有最大果間M記仲企得住。
好有尋幽探袐感覺,落腳地植物名稱,場唔算大企理,有3間房布簾二格,少咸多多趣!
我個間唔知係咪你個間,行幾級樓梯就係門口,唔洗樓下開閘既,個場好乾淨

引用:
原帖由 27126425 於 2018-4-11 11:54 PM 發表 查看引用來源

我個間唔知係咪你個間,行幾級樓梯就係門口,唔洗樓下開閘既,個場好乾淨
樓下要開閘,你果間應該係前面樓梯上!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆