上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.9k

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-6-15 02:13 PM 發表 查看引用來源

一來就唔比佢郁坐爆咗佢 佢可能成兩個星期無做,好快10分鐘就比我坐爆咗,好肯定佢真係無係外邊偷食鬼妹.....跟住佢 jet lag 瞓唔著半夜我瞓著咗搞我多一次,可能之前出完一 ...
靚太見字憶起你的舊相…女騎師皇…個種騎姿超級引去吊上去,我要晚上回家先聽到新錄音😙😙😙😙靚太deeply worry老兄出TRips. 去call girls???😨

呢幾天靚太冇上來以為你地去外遊?
老兄工幹痕死靚太的厚肉飽魚…上次pM你的短文有冇幫助你介決一下?你冇回返我😁
今次啪啪老兄又再全脷攻陷豆豆…靚太反應是…?

引用:
原帖由 bfung19 於 2017-6-15 03:59 PM 發表 查看引用來源
好呀正,聽到硬哂
錄音係老公upload 上來,我都唔識搞

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-6-15 04:02 PM 發表 查看引用來源

靚太見字憶起你的舊相…女騎師皇…個種騎姿超級引去吊上去,我要晚上回家先聽到新錄音😙😙😙😙靚太deeply worry老兄出TRips. 去call girls???😨

呢幾天靚太冇上來以 ...
我知佢唔會call 女,因為係怕dirty, 但佢可能會出去溝

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-6-15 04:02 PM 發表 查看引用來源

呢幾天靚太冇上來以 ...
之前冇上來係唔想自己成日諗到濕晒又冇人餵haha

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-6-15 03:18 PM 發表 查看引用來源
如果正嘅大家留言

https://soundcloud.com/hahahe-191417855/after-trip
點解唔比嘴嘴呀

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-6-15 05:14 PM 發表 查看引用來源

老兄會出去工幹時溝大波鬼妹…
唔係嘛😭😭😭

靚太上來看留言好易濕哂?我輕手左撩你啦…就是知你冇得騎馬忍住很辛苦😩

引用:
原帖由 friendho 於 2017-6-15 05:21 PM 發表 查看引用來源

點解唔比嘴嘴呀
因為我只係想佢繼續大大力唔好停

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-6-15 05:35 PM 發表 查看引用來源

老兄會出去工幹時溝大波鬼妹…
唔係嘛😭😭😭

靚太上來看留言好易濕哂?我輕手左撩你啦…就是知你冇得騎馬忍住很辛苦😩
重手啲放馬過來

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-6-15 05:14 PM 發表 查看引用來源

靚太今次含JJ在口中有冇感覺特别强硬左?對比平時的分別又什麼樣?

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-6-15 05:47 PM 發表 查看引用來源

重手啲放馬過來
老兄回了家靚太心情愉快就叫在下放馬過來😊😊😊
你倘下…雙手打開靚大的厚肉唇對凖地用脷尖上上下下來來回回摩打式全佔令…啜啜啜奶奶,就是令靚太潮吹加不停有高潮😊😊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆