上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  91.2k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-1-17 06:32 PM 發表 查看引用來源
搞錯呀,隔咗成3個鐘都無人
我黎回你
好兄弟!!!鳴哇~~~

引用:
原帖由 davidkwong2014 於 2017-1-17 07:29 PM 發表 查看引用來源

正呀,k太,不過咁就完,有D可惜,大家了解下,睇下有冇机会吖
hahaa.....我未完!只係我想講既故事已經講完!

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-17 03:44 PM 發表 查看引用來源
是日放病假,無無聊不如打埋last 一篇文啦!

**** 我的情人 終極篇 ****

佢同佢朋友合作攪公司,自己租office, 咁順理成章office 都係我地既陽台啦!^3^

有一次佢喺褲袋拎鑰匙出黎開門,跌左d 散紙出黎,我 ...
最後個段講得好岩,唔好人地想要個lover,你只想要個whore,咁樣好仆街

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-17 03:44 PM 發表 查看引用來源

佢同佢朋友合作攪公司,自己租office, 咁順理成章office 都係我地既陽台啦!^3^

病左多些休息呀

引用:
原帖由 Mr36D 於 2017-1-18 12:44 AM 發表 查看引用來源

最後個段講得好岩,唔好人地想要個lover,你只想要個whore,咁樣好仆街
只可惜.....一世人流流長,總會遇上幾個人渣!

引用:
原帖由 degree06 於 2017-1-18 12:55 AM 發表 查看引用來源

病左多些休息呀
好番好多喇,thank you

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-18 01:00 AM 發表 查看引用來源

好番好多喇,thank you
咁就好啦~人既感情有時係幾煩,但人失去感情,會變成機械人咁,咁做人仲有咩意義~

引用:

take care K~

引用:
原帖由 degree06 於 2017-1-18 01:04 AM 發表 查看引用來源

咁就好啦~人既感情有時係幾煩,但人失去感情,會變成機械人咁,咁做人仲有咩意義~
人本血肉之軀, 感情係o既開心亦痛苦, o既甜亦酸, 可以好簡單亦可以好複雜...

引用:
原帖由 degree06 於 2017-1-18 01:04 AM 發表 查看引用來源

不能同意更多!!! :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆