上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  37.7k

引用:
原帖由 jibaou 於 2016-9-1 07:51 PM 發表 查看引用來源
依方面同佢甲唔到 甲到間中一齊煮下野食都唔錯;你對左鄰右李鄰居咁好會為佢設想關心做你鄰居就好多一點關懷多一點開心
我同我師姐都夾唔到,好多時都係我煮佢食,或者佢帶飯俾男友,大部分佢煮,小部分我煮
佢煮親就唔想我插手,但之後又會問點解我可以煮得咁香,或者我咁煮又幾好食,下次要咁煮俾佢男友食
其實我對樓上個個好係有原因
因為我試過生活得返工同返學既生活,所以我知道個種感覺
對住佢個感覺就好似對住當年得15歲既自己,所以會想對佢好
不過可惜男女有別,唔想惹人誤會都係唔好做多餘,費事佢Or佢女朋友誤會就唔好
仲有其實我有私心架
整多份早餐,即係早餐用料消耗快一倍,咁即係話我可以快一倍時間換個第2款早餐,唔洗食同一款咁耐

引用:
原帖由 jibaou 於 2016-9-1 07:59 PM 發表 查看引用來源
麵包 三文治 凍𣲙𣲙 點同熱辣辣香噴噴邊有胃口
唔關事既
可能太攰先無胃口

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-2 12:08 AM 發表 查看引用來源
我今日午餐食得唔飽~先走左去買左個鴛鴦三文治黎食~正~:smile_o12:
呢排食3文治食到怕
請左同學食

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-2 12:09 AM 發表 查看引用來源
原來係咁~咁你唔怪得人啦~邊個叫你以前咁喎~
而家比人蝦番咪應該囉~:smile_o13:
以前所謂既蝦佢,只不過係成日要佢攬我,錫我,威脅佢唔俾相我,我就唔俾相佢姐,咁好過分咩?
佢而家係老奉要我影相俾佢,影俾佢就話我唔乖引佢,唔影就話我唔乖唔聽佢話
返黎留起哂d時間俾佢揀先,又俾佢話,叫我唔好預佢會陪我咁多,佢唔得閑陪我
打電話俾佢十次有9次都唔聽我電話唔覆我

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-2 06:06 AM 發表 查看引用來源

以前所謂既蝦佢,只不過係成日要佢攬我,錫我,威脅佢唔俾相我,我就唔俾相佢姐,咁好過分咩?
佢而家係老奉要我影相俾佢,影俾佢就話我唔乖引佢,唔影就話我唔乖唔聽佢話
返黎留起哂d時間俾佢揀先,又俾佢話,叫 ...
哦~我覺得女仔咁樣幾得意呀~又唔係蝦既~
習慣成自然~你比佢蝦要戒啦~唔好咁聽佢講~
咁樣佢就會多D陪你~搵你~理你~:smile_o13:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-2 05:59 AM 發表 查看引用來源

呢排食3文治食到怕
請左同學食
請我食呀嘛~琴日食完個個三文治~回味中~
而家又想食~:smile_o05:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-2 01:43 PM 發表 查看引用來源
哦~我覺得女仔咁樣幾得意呀~又唔係蝦既~
習慣成自然~你比佢蝦要戒啦~唔好咁聽佢講~
咁樣佢就會多D陪你~搵你~理你~:smile_o13:
佢成日都會怨我,又要鍚唔係鍚左咩?
咁女生想人鍚邊嫌多?
唔聽佢講又會威脅我後果自負:smile_o03:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-2 01:48 PM 發表 查看引用來源
請我食呀嘛~琴日食完個個三文治~回味中~
而家又想食~:smile_o05:
我整既同出面既唔同
琴日食唔哂個個掉左lu

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-2 02:54 PM 發表 查看引用來源

佢成日都會怨我,又要鍚唔係鍚左咩?
咁女生想人鍚邊嫌多?
唔聽佢講又會威脅我後果自負:smile_o03:
女仔比人錫~先感受到愛嫁嘛~
搵次立定心腸唔聽佢講~後果自負咪自負囉~
等佢知道你唔係好蝦既~:smile_o13:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-2 02:55 PM 發表 查看引用來源

我整既同出面既唔同
琴日食唔哂個個掉左lu
咁浪費~:smile_o04:留番比我呀嘛:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆