上一頁下一頁
發新話題

曾經的一段不倫關係(文update P161 目錄P1#1 相P15.27.106

收藏  |  訂閱
2.5k  250.7k

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2015-12-30 03:04 PM 發表 查看引用來源

緊係有啦

咁乖呀
岩岩先追番POST原來你咁易噴水架:smile_47:

好鬼正

引用:
原帖由 lkc0712 於 2015-12-30 03:07 PM 發表 查看引用來源

咁乖呀
岩岩先追番POST原來你咁易噴水架:smile_47:
都要睇對手嘅:smile_13:

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2015-12-30 03:03 PM 發表 查看引用來源

我都有運動㗎
有時會落樓下跑下
不過唔係個個星期跑囉

要一個星期最少3次,每次最少半小時呀…生活上都可以做下運動令自己健康些

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2015-12-30 03:44 PM 發表 查看引用來源

要一個星期最少3次,每次最少半小時呀…生活上都可以做下運動令自己健康些

有乜運動可做?提意下

以前都join過P字頭嗰間gym
不過又係三分鐘熱度

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2015-12-30 03:43 PM 發表 查看引用來源

都要睇對手嘅:smile_13:

咁最近有冇人可以整到你噴水呀
自己DIY得唔得
通常一噴過第一次之後都會易噴D

抖左陣,我同P兩個就去一齊沖涼,我背住佢而佢從後攬住我,一路搽皂液一路搓波波,我最喜歡就係俾人咁樣攬法,感覺俾人完全操控得來又好sweet。佢越捽越多泡泡,然後隻手移去妹妹到,繼續幫我「清潔」!

佢「好滑~」都已經分唔到係泡定係淫水,不過捽左陣開始有d拿拿地,於是我掙扎想洗走d泡,但P唔俾,佢話要幫我洗等我好好享受。佢洗走d泡後,就開始奶妹妹,條脷不停係豆豆同洞口穿梭,有時又係咁啜,食到雪雪聲。奶左陣佢起番身一路錫我波波,一路繼續用手指捽豆豆,之後再插手指入妹妹狂捽,我知佢又想搞到我潮吹。捽左陣我開始感覺到,我捉實佢,佢於是更加落力,突然我就噴水,一噴我成個人軟晒,仲有d腳軟。俾我回左陣氣後,佢又再次出手,今次佢企番係我後面,叫我將一隻腳放上浴缸邊,一手揭開陰唇,一隻手就係豆豆上面打圈,因為剛剛潮吹完,豆豆非常非常敏感,佢咁樣打圈法我已經頂唔順周身郁。
佢「唔準郁!」佢又用命令口吻!我唯有忍住啦!跟住佢開始加快速度,摩打狂捽豆豆,眨下眼我又噴水!我俾佢搞到腳軟企唔穩,而且好辛苦好想被插。
我「好辛苦呀~快d屌我啦!個西好痕呀~~」講嘅同時,我爬前個身吉高個pat,想佢快d大大力屌我!點知個衰人竟然唔肯!
佢「頭先咁快玩完,今次我要慢慢玩!」講完佢就拎毛巾俾我抹身,然後拉左我出番去張床到。

P訓左係床要同我玩69,「你如果吹得我舒服嘅,就獎大大力屌你!」於是我好努力咁吹,務求P滿意可以快d插我!當我努力緊時,佢亦努力令我頂唔住,不停用脷同手指玩弄豆豆同妹妹,好多次我都忍唔住離口嗌左出聲!玩左好耐,P都仍然無插我嘅蹟像,於是我忍唔住打算採取主動,我停左口,然後對準jj坐落去,因為已經好濕所以好易就入晒,入晒之後我不停un,好舒服好滿足,妹妹終於被填滿,我一路un雙手一路自摸波波,然後好淫咁咪眼望住P,當然口就不停呻吟,P見到我咁嘅樣好滿意係到陰陰嘴笑,「你個淫娃真係淫到出汁!」

見我攰,佢就轉番男上,拎起我一隻腳起勢插,好快我就高潮左次!佢抽出來,然後再次狂捽我豆豆,結果我又再次不受控咁噴水,我成個人已經軟到郁唔到,完全任佢魚肉!佢再反轉我狗仔式,開始時九淺一深咁,每下深都大大力頂到最入,我有d頂唔順。。。
我「好深好頂呀~」
佢「咁唔插囉~」講完佢就抽出來係洞口磨來磨去咁引我!
我「唔好呀~我要呀~」
佢「要咩呀?講清楚d!」
我「我要你大力屌我~屌到最入~屌到我嗌救命都唔停!」
佢仲係唔入住,繼續要我求佢「你個淫娃咁鍾意俾人屌咩?」
我「淨係鍾意俾你屌!快d啦~好辛苦呀~」我開始頂唔順向後頂,但佢硬係唔俾我>_<
我「求下你啦~快d啦~淫娃頂唔順啦~」佢聽完終於一下大力插入嚟,我忍唔住呀左一聲,之後佢就一路插一路打我patpat,最後又再中出多次我!

做完我就好似得番半條人命一樣咁攤係床,佢攬住我錫我「你真係好好屌,日日屌都唔會悶!」
我「咁俾你日日屌,好唔好?」

引用:
原帖由 lkc0712 於 2015-12-30 03:50 PM 發表 查看引用來源

咁最近有冇人可以整到你噴水呀
自己DIY得唔得
通常一噴過第一次之後都會易噴D
而家男朋友未試過噴呀
Diy如果我忍到一路用震蛋震豆豆通常都噴到

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2015-12-30 03:56 PM 發表 查看引用來源

而家男朋友未試過噴呀
Diy如果我忍到一路用震蛋震豆豆通常都噴到

咁叻女呀
有男朋友都要DIY?

引用:
原帖由 lkc0712 於 2015-12-30 03:58 PM 發表 查看引用來源

咁叻女呀
有男朋友都要DIY?
間唔中啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆