上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.1k

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-7 07:43 PM 發表 查看引用來源
呢排生活正常好多,返工做野,放工返屋企陪老公,若是長期係咁都願意㗎。
呢類生活啱妳呀。

恭喜恭喜:smile_o12:
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-7 07:43 PM 發表 查看引用來源
呢排生活正常好多,返工做野,放工返屋企陪老公,若是長期係咁都願意㗎。

你又話fuck 都ok 為什麼不同 Tom 搞下當滿足雙方的性需要, 我不太相信你已經忘記黑鳩屌西的滋味!

Sister good for u

quote]原帖由 人妻29 於 2015-7-7 07:43 PM 發表 查看引用來源
呢排生活正常好多,返工做野,放工返屋企陪老公,若是長期係咁都願意㗎。 [/quote]

引用:
原帖由 springpocket 於 2015-7-7 10:36 AM 發表 查看引用來源
我開始討厭版主!

一個慎始不能慎終的女人!

一個開始沉淪的女人!

希望你的家庭還有幾年好日子過吧。

(知道這裡不是講道德倫理的地方, 但你建立了三十多年的價值觀, 看來一冲即散, 經不起時間考驗, 很快 ...
只是四年不能作準。七年又點?二十年你老婆生完幾個變肥中女,愛情變感情再變成責任,有個十八二十二的小美女送上門你是否仍然那麼守得住?唔好咁大聲,日久見人心!

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-7-7 09:53 PM 發表 查看引用來源

只是四年不能作準。七年又點?二十年你老婆生完幾個變肥中女,愛情變感情再變成責任,有個十八二十二的小美女送上門你是否仍然那麼守得住?唔好咁大聲,日久見人心!

http://n2.hk/d/images/r10/mobile. ...
可能佢老婆都試過佢唔知道

引用:
原帖由 BILLYBILYBILY 於 2015-7-7 10:23 PM 發表 查看引用來源

可能佢老婆都試過佢唔知道

或者佢知道自己老婆偷食所以對29咁反感....剛好刺正傷口?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-7-7 09:53 PM 發表 查看引用來源

http://n2.hk/d/images/r10/mobile. ...
但小美女過多幾年都會變成肥中女

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-3 01:49 AM 發表 查看引用來源
我又衰左!

The day before I am stuck with the whole warehouse team as we are waiting for a container (貨櫃)to arriver, Tom included. Even I transferred to another department, I still need to help ch ...
可以出一次中文嗎?

應該等29老公走咗先至有黑腸的消息

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆