上一頁下一頁
發新話題

其實香土引板有無大波...

收藏  |  訂閱
1.5k  17.5k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-30 09:52 AM 發表 查看引用來源

我都做過qc既倉,   n年前係kb做bv
嘩樂少,我頭先去屯市食早餐,我鄰擡個女仔,完全中你type,高,
同我差不多160,但胸……必定必定有H以上!佢係一郁差不多成對放上檯。一起身個pat又好大,年紀about 30

引用:
原帖由 bcm 於 2014-12-30 10:02 AM 發表 查看引用來源
嘩樂少,我頭先去屯市食早餐,我鄰擡個女仔,完全中你type,高,
同我差不多160,但胸……必定必定有H以上!佢係一郁差不多成對放上檯。一起身個pat又好大,年紀about 30

http://n2.hk/d/images/r10/mo ...
wow..這些機會..... 永遠都不屬於我 !!
呢d女真係極品黎 !

早晨咁多位
尋日行山都見到個導彈,仲要係腰幼
不過目測應該係自由含

引用:
原帖由 Chichalkip 於 2014-12-30 10:17 AM 發表 查看引用來源
早晨咁多位
尋日行山都見到個導彈,仲要係腰幼
不過目測應該係自由含

:'):'):')   諗起都覺得丕

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-30 10:25 AM 發表 查看引用來源

:'):'):')   諗起都覺得丕
呢排咁多自由含落嚟玩,出去鳩嗚吓實見一堆

引用:
原帖由 Chichalkip 於 2014-12-30 10:31 AM 發表 查看引用來源

呢排咁多自由含落嚟玩,出去鳩嗚吓實見一堆

d大陸妹勁大波 超正呀! 不過食佢地溝佢地, 簡直係燒煙花

早晨,就黎又除夕:smile_o05:

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-12-30 10:35 AM 發表 查看引用來源
早晨,就黎又除夕:smile_o05:
有無食大波呀 :smile_15:

一個字 波 兩個字大波 三個字有肉地 XD

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-30 10:33 AM 發表 查看引用來源

d大陸妹勁大波 超正呀! 不過食佢地溝佢地, 簡直係燒煙花
可能有啲趁大時大節落嚟都係想食香港菜呢,食完就走冇手尾跟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆