上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

sexy mom your picture in your profile is so sexy, i love that leg so much.

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 08:04 PM 發表 查看引用來源

只可放過,不能殺錯,我會照生佢出來,小朋冇罪,後果由大人負責。
我一直做開CD-ROM,一直都有追開辣媽人妻你D Post。真系寫得好好,成日看到升旗。我看住你D經歷都打過3次飛機。我想呢到每位師兄都想同你玩。
我之前都住多倫多,以家回流左反香港,所以我都知個邊係好悶!不過以下我寫概樓主你未必中意聽,但我不得不說。

你既然以為人妻人母,出去偷食是否應該可能每個人都有吾同概Standard。但係你既然應承你老公再生一個,點解吾好好做?你寧願繼續比華叔中出你,重要講埋D 咩道理(只可放過,不能殺錯,我會照生佢出來,小朋冇罪,後果由大人負責。) 甘能仆街,甘能吾負責任概說話你都講得出,重要以為自己唔墮胎就係好能偉大。

老實講,你中意性愛係你自己概事,但你老公,你個仔對你有感情,你以家可以為左享受​​比華叔中出而漠視送個便宜仔比你老公?你係人唔係啊你?稍為有D良知,同責任心概,你自己玩你概事,最多一世晤好比你老公同個仔知。如果你真係生能佐個野仔出來,你估個結局會點?最後受傷同最甘概又係你老公同個仔啊。老實講,華叔對你無感情,距中意中出你,之後吾負責任都無可口飛,不過都吾夠你送個便宜仔比你老公,比D童年陰影比你個仔甘能人渣。如果我係華叔知道你有呢D思想,我會馬上解扎diu到你有仔然後看住你死添啊。

做人吾好只顧自己私慾。剃人頭者,人亦剃其頭。沒有最賤格,只有更賤格。你好好考慮呢番說話!

引用:
原帖由 xxmonsterxx 於 2013-1-30 12:59 AM 發表 查看引用來源

我一直做開CD-ROM,一直都有追開辣媽人妻你D Post。真系寫得好好,成日看到升旗。我看住你D經歷都打過3次飛機。我想呢到每位師兄都想同你玩。
我之前都住多倫多,以家回流左反香港,所以我都知個邊係好悶!不過 ...

引用:
原帖由 Lcbo580 於 2013-1-30 12:35 AM 發表 查看引用來源
sexy mom your picture in your profile is so sexy, i love that leg so much.
C Hing,  I can't see it from cell phone! Can I post it to share? Thank You so much!

金石良言
真是英雄所見

引用:
原帖由 xxmonsterxx 於 2013-1-30 12:59 AM 發表 查看引用來源

我之前都住多倫多,以家回流左反香港,所以我都知個邊係好悶!不過 ...
well said. No matter how much I want to fuck you, I would never consider unprotected sex to have a chnace to give you a baby. This is totally an unresponsible action.

Having said that, love to see someone who enjoy sex so much. Keep posting =]

引用:

不過亞寶話我知我老公喺大陸同周總一樣喺咁狂玩大陸妺,十幾P都試過,所以佢選擇拋低我孤獨一個幫佢生仔同打理屋企,你喺我會唔會俾機會自己開心下? 這是移民太空人家庭的悲哀.

你唔喺冇道理,我目前嘅行為喺好墮落 (標題都寫到明),喺西方社會知道老公咁只有離婚,東方人不想離婚,便只有啞忍,最後遇到機會便各自各找令自己快樂的方法,我出來玩經驗淺,才被華叔玩弄掌上,你估我而家唔驚佢其實冇紮到嗎?

唔喺話唔落仔就偉大,不論他爸爸是誰,我點都唔能夠殺一個小生命.日後一定有很多問題要面對,但打掉孩子只是逃避,唔去面對.

妳每次更新我都要打一次飛機。有咩獎勵噶?唔好呃我阿。

我經常幻想妳個樣,如果可以睇住妳個樣來打我已經心滿意足拉。

人妻。每次睇到妳做愛都情不自禁要射反兩次先訓得著咯。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆