上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇我的初戀Y先生

收藏  |  訂閱
1.5k  231.7k

引用:
原帖由 胡佬仔 於 2010-12-20 12:26 AM 發表 查看引用來源
icic...重有5日都放假la:smile_o15:
我冇得放:'):')
肥妹仔TEST到出年:smile_o03::smile_o03:
日日都要溫書:smile_o02::smile_o02:
真係人都癲:smile_o16::smile_o16:

引用:
原帖由 零回報 於 2010-12-20 12:32 AM 發表 查看引用來源

等我黎陪你喇:smile_13:
你又想做姐姐個妹妹咩:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-12-20 12:22 AM 發表 查看引用來源

痴左啦.....D NOTES九唔搭8.....都唔知點溫:smile_o03::smile_o03:
上兩個禮拜我都係咁..我都捱過左~小肥妹你都得既=]
加油

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-12-20 12:32 AM 發表 查看引用來源

我冇得放:'):')
肥妹仔TEST到出年:smile_o03::smile_o03:
日日都要溫書:smile_o02::smile_o02:
真係人都癲:smile_o16::smile_o16:
比心機....努力呀:smile_o06:

引用:
原帖由 Hugh8923 於 2010-12-20 12:36 AM 發表 查看引用來源

上兩個禮拜我都係咁..我都捱過左~小肥妹你都得既=]
加油
引用:
原帖由 胡佬仔 於 2010-12-20 12:37 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=274850328&ptid=13409430][/url]
比心機....努力呀
嗯嗯:smile_o03::smile_o03:

冇人吹水既?:smile_o06:

引用:
原帖由 胡佬仔 於 2010-12-20 12:47 AM 發表 查看引用來源
冇人吹水既?:smile_o06:
因為就訓啦:smile_o03:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-20 01:04 AM 發表 查看引用來源

因為就訓啦:smile_o03:
你訓喇...廿下次再傾la.....miss

當佢頂唔順一野插埋黎....我地大家都好high
當然...其實我一早都想佢插入黎

但我唔想比佢控制住嘛....\^O^/

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-20 07:35 AM 發表 查看引用來源
當佢頂唔順一野插埋黎....我地大家都好high
當然...其實我一早都想佢插入黎

但我唔想比佢控制住嘛....\^O^/

無耐佢知我比佢頂几下...已經成身軟晒...何況其實以我咁肥咁重...
玩女上呢...好辛苦...何況我真係唔識

佢見我成身軟晒咁掛左係佢身上
就同我講轉位
但我都未做任何反應佢就....一下拎起我對腳...放係佢肩......哇當時無拎返出黎家
你知啦...個個位好入家嘛

佢直頭想我死啦....
攪到我係咁叫

仲咬埋手指叫唔制....呀...痛...但又好爽喎

都唔知點算

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆