上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 24

收藏  |  訂閱
2.3k  44.0k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-24 02:56 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 你幫唔幫親先
多謝晒:smile_o16:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-9-24 12:41 發表 查看引用來源

如花....如花?!:smile_o10:
169兄,要邪骨,彭年酒店对面的陽X酒店0K的,女比較後生,

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-9-24 03:13 PM 發表 查看引用來源
午安呀各位大大:smile_38:
你平時有冇玩馬波:smile_40:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-9-24 03:17 PM 發表 查看引用來源
169兄,要邪骨,彭年酒店对面的陽X酒店0K的,女比較後生,
佢要鼠机:smile_44:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-24 15:19 發表 查看引用來源

你平時有冇玩馬波:smile_40:
午安呀巨頭兄,馬就真係唔識,唔知点解拿起張馬經頭就暈:smile_30: 所以唔識,波就間唔中有買,因為都有踢开波同睇波,買少少啦,

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-9-24 03:25 PM 發表 查看引用來源
午安呀巨頭兄,馬就真係唔識,唔知点解拿起張馬經頭就暈:smile_30: 所以唔識,波就間唔中有買,因為都有踢开波同睇波,買少少啦,
我刀好耐冇踢了:smile_39:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-24 03:29 PM 發表 查看引用來源

我刀好耐冇踢了:smile_39:
禾都十年八載茅踢過波啦:smile_o03:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-24 15:20 發表 查看引用來源

佢要鼠机:smile_44:
鼠機價錢都唔平,又得床尾機,呢啲明機又可以揸咪咪,你想的話又可以拿对咪咪來親一下:smile_47: 遇咁啲技術好的話,淨係R下你屁服都好C服:smile_30: 女又後生

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-24 03:30 PM 發表 查看引用來源

禾都十年八載茅踢過波啦:smile_o03:
now only 揸波

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-9-24 03:32 PM 發表 查看引用來源
鼠機價錢都唔平,又得床尾機,呢啲明機又可以揸咪咪,你想的話又可以拿对咪咪來親一下:smile_47: 遇咁啲技術好的話,淨係R下你屁服都好C服:smile_30: 女又後生
認同........去正..我不會諗衰野 ....要玩就要玩得切底

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆