上一頁下一頁
發新話題

ccfv954314

收藏  |  訂閱
1.4k  59.1k

引用:
原帖由 hoho777 於 2010-9-1 10:59 AM 發表 查看引用來源
即系邊間?:smile_41:
你去个边间哇:smile_o10:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-1 11:02 AM 發表 查看引用來源

有人話你開呃錢團喎c兄,,,,有咩回應咁呀?copy團長:smile_o01:
車,輝少!來來去去都系戈個POST,你見唔見跟完我田D人出黎講我?

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-1 11:02 AM 發表 查看引用來源

有人話你開呃錢團喎c兄,,,,有咩回應咁呀?copy團長:smile_o01:
那些人傻呼呼,不要一般见识好不好:smile_o13: :smile_o13: cc

引用:
原帖由 十五妹 於 2010-9-1 11:04 AM 發表 查看引用來源

你去个边间哇:smile_o10:
沙灣印像中去過兩次,仲系十幾年前!:smile_30:

引用:
原帖由 hoho777 於 2010-9-1 11:04 AM 發表 查看引用來源
車,輝少!來來去去都系戈個POST,你見唔見跟完我田D人出黎講我?
EQ高左喎:smile_o12:

引用:
原帖由 十五妹 於 2010-9-1 11:06 AM 發表 查看引用來源

那些人傻呼呼,不要一般见识好不好:smile_o13: :smile_o13: cc
他也是傻呼呼的....尼不知道嗎?:smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 hoho777 於 2010-9-1 11:06 AM 發表 查看引用來源
沙灣印像中去過兩次,仲系十幾年前!:smile_30:
你就好啦,仲有印象:smile_o01: :smile_o06:

引用:
原帖由 十五妹 於 2010-9-1 11:06 AM 發表 查看引用來源

而家開田邊有錢賺架,我上田自已都貼在成千銀,比佢地AA田既酒錢仲要平,仲個個飲大晒!

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-1 11:07 AM 發表 查看引用來源

他也是傻呼呼的....尼不知道嗎?:smile_44::smile_44:
不要这样子,他还年青哇

引用:
原帖由 dk1965 於 2010-9-1 11:07 AM 發表 查看引用來源

你就好啦,仲有印象:smile_o01: :smile_o06:
好似有間雷射掛去過!其他無印像!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆