上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 14

收藏  |  訂閱
1.5k  35.1k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-26 03:57 PM 發表 查看引用來源

持久太短.........
一般都有30mins 至40mins 應該唔會餓親人既:smile_04:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-26 03:57 PM 發表

老實講,別人對我好,我也會對別人好,就算我和她做不成情侶,都可以做好朋友,畢竟我也找了她那麼多次...
之前又話愛bb.....而家又話錫底褲......唉........

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-26 03:58 PM 發表
Keith兄,

你單野點攪作呀? 你要清楚下下將金錢放在前頭後果會是怎樣吧?
之前和你說的...在進行中......現在看她可以有多久不找我.......

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-26 04:02 PM 發表
一般都有30mins 至40mins 應該唔會餓親人既:smile_04:
成30分鐘先可以...............起..................????

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-26 03:59 PM 發表
你把bb急凍左啦?
凍bb了......

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-26 04:07 PM 發表 查看引用來源

之前和你說的...在進行中......現在看她可以有多久不找我.......
Good job

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-26 04:06 PM 發表 查看引用來源

之前又話愛bb.....而家又話錫底褲......唉........
花心!!!! 嗅男人 :smile_o02:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-26 04:09 PM 發表 查看引用來源

成30分鐘先可以...............起..................????
最近真的有點得心不應手.....要休魚了

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-26 04:11 PM 發表 查看引用來源

一只小蜜蜂..飛進花叢中...飛呀!....飛

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-26 04:11 PM 發表

陳世美........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆