上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.3k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-9-2 07:34 PM 發表 查看引用來源

依d地方我真係唔會去.....................(除非)
除非............

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-9-2 07:33 PM 發表 查看引用來源

各有各好處啦.

深圳近,方便,款式多..但貴

一定數量當然要去遠d啦
係呀深圳咩都有:smile_30: 不過同HK比就便宜好多架啦:smile_43:

QQ576241954

引用:
原帖由 apple0812 於 2010-9-3 09:50 AM 發表 查看引用來源

係呀深圳咩都有:smile_30: 不過同HK比就便宜好多架啦:smile_43:
香港D貨10成10都係大陸拿貨的啦...

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-9-2 08:20 PM 發表 查看引用來源

深圳d係質料比較好的,可以買高d價,
虎門o個d比較平,賣唔到好價,
一日賣十件都唔夠開支:smile_27: :smile_27: :smile_27:
...邊個夠你熟0者....

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-9-3 01:17 PM 發表 查看引用來源

香港D貨10成10都係大陸拿貨的啦...
我知有部分貨係大陸拿噶:smile_40: 不過其它噶就唔知啦:smile_43: 係咩全部:smile_41:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-9-2 07:37 PM 發表 查看引用來源

有間叫"唐會"既場....都幾出名....

其他玩既場所都係咁啦
有聽過唔 知係邊,你資料果度噶圖有無轉過第二張架:smile_41: 因為幾年前好似見你開團但張圖好似係公仔好高噶公仔可以動噶,唔知我係咩認錯人:smile_40:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-9-2 08:20 PM 發表 查看引用來源

深圳d係質料比較好的,可以買高d價,
虎門o個d比較平,賣唔到好價,
一日賣十件都唔夠開支:smile_27: :smile_27: :smile_27:
啊唔 會呀,我之前去虎門拿貨D衣服價有部分仲貴過深圳:smile_22:

引用:
原帖由 apple0812 於 2010-9-3 01:28 PM 發表

啊唔 會呀,我之前去虎門拿貨D衣服價有部分仲貴過深圳:smile_22:

虎門係咪黃河服裝城呀 ? 羅湖汽車有車去.

查實廣州.. 果邊都好多. 我去過 廣州火車站果邊 [not 東站].. 附近都有好多 批發架, 不過你預來回成.. $200 咁劑, 坐火車.. + mtr. ~

東門白馬服裝城都有架. ~ 係某葉後面咋嘛.

引用:
原帖由 apple0812 於 2010-9-3 01:24 PM 發表 查看引用來源

我知有部分貨係大陸拿噶:smile_40: 不過其它噶就唔知啦:smile_43: 係咩全部:smile_41:
冇牌子既,平價既貨10成都在大陸拿...無論衫庫鞋襪,精品日用品.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆