上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.8)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.9k

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-4 02:42 PM 發表 查看引用來源

我唔細架喇...:smile_13:
妹妺又認老:smile_o14:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-4 02:41 PM 發表 查看引用來源

e....乜一個m你可以諗到咁多野架:smile_o02: :smile_o02:
要健談 首先要聯想力強 不是麼A___A
點丫 MSN OK MA

引用:
原帖由 samplmplm 於 2009-8-4 02:44 PM 發表 查看引用來源

要健談 首先要聯想力強 不是麼A___A
點丫 MSN OK MA
:smile_o04: ....要咁架,我咁笨一定唔夠聯想力:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-4 02:46 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: ....要咁架,我咁笨一定唔夠聯想力:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
你都無視我既問題既- -''

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-4 02:44 PM 發表 查看引用來源

妹妺又認老:smile_o14:
仔大女大喇...:smile_13:

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-8-4 02:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: 我知.. 今日早d.. 先去完沙田..
有d雨.. 風唔係好大..
其實落雨渣電單車, 又危險又辛苦

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-4 02:40 PM 發表 查看引用來源

係唔係anytime都可以用架:smile_o06:
首先去同我秘書登記拎籌,然後再預約時間填form,再去民政處宣誓!跟住去番秘書度約個時間面試,返屋企等通知!
First In,Second In後,再同人民入境事務處申請工作證、健康證明,去買埋勞工保險!之後準備好所有野,再番去我秘書度約時間借用…:smile_o11:
通常一個月預約,一個月準備,一個月審批,一個月通知…就可以安排借用架啦…:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-4 02:48 PM 發表 查看引用來源

其實落雨渣電單車, 又危險又辛苦
:smile_45: 小心d.. 其實大車.. 都定d的..
我都全身防水.. 就係肩位有d磨穿左咁
又要買個件
沿大埔道.. 慢慢泔遊翻屋企..
都冇咩車.. 七八分鐘翻到ar

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-4 02:42 PM 發表 查看引用來源

我唔細架喇...:smile_13:
點都後生過我好多…:smile_o10:

引用:
原帖由 samplmplm 於 2009-8-4 02:47 PM 發表 查看引用來源

你都無視我既問題既- -''
正視左啦, 不過你話要聯想力我怕唔夠你強喎:smile_o08:
咁你p你m比我咪得囖:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆