上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss.徵朋友,107

收藏  |  訂閱
1.5k  32.9k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-21 11:17 PM 發表 查看引用來源

咁她是利利女俠,年輕而可愛:smile_38:
相...........:smile_40:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-21 11:18 PM 發表 查看引用來源

我已做了
再有此情況出現,立即告訴相公 ~ ( 將他公諸如世 ) :smile_34:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-21 11:21 PM 發表 查看引用來源

你看到這戲才知的.你試一下b     p:smile_44:

這個呀:smile_14: ok
文是字
曲是歌
蓉是相
兒是公
如何:smile_30:
甚麼叫做 ---------> b     p:smile_44:  ~  :smile_45:

首詩解作﹕蓉兒是相公的。對不對 ~ :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-21 11:35 PM 發表 查看引用來源

我是好像貞子的.驚無:smile_30: :smile_30:
相公最喜歡收拾疑似貞子物體 ~ 來吧.......

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-21 11:37 PM 發表 查看引用來源

我點都唔會記得的,你說的first:smile_30: :smile_30:

我會的了,來杯玄米茶.暖胃又溫熱
我說的是第一次拖手仔 ~   ( 妳想了去那裡?)

就算飲下玄米茶失身,相公也心甘如飴  ~ :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-21 11:47 PM 發表 查看引用來源

邊有先.:smile_14: 個電視機在旁.會聽到聲,:smile_13:
有強烈的環境證供,妳唔專心 ~ :smile_22:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-21 11:50 PM 發表 查看引用來源

看到你的貼
朱朱說中了.是小學生時代的溫故知新的主題歌........恆生銀行的招牌歌.在黃霑的演唱會有的.你未聽過呀:smile_14:
再說一遍﹕聞所未聞、見所未見 ~ :smile_34:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-22 11:47 AM 發表 查看引用來源

我唔可以講大話.咁都話小小呀:smile_14: 我是口水蓉.要爆就爆.相公.你都小心d了.我是密探蓉,最愛,,,,8:smile_30: :smile_30:

現在又無事了.下次先.告退:smile_38: ,重唔會比堂錢:smile_30:
8 到甚麼秘密?:smile_40:

大膽刁蓉,同我重打 pat pat  十野 ~ :smile_40:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-22 11:48 AM 發表 查看引用來源

相公.利利在工作上受了委屈呀:smile_13:
問佢出幾多錢?搵人做野 ~ :smile_44:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-22 11:50 AM 發表 查看引用來源

生命成長心中有樹苗
有希望之光才有價值
thank相公
箍頸,無得走 ~ :smile_34: (乖乖受箍)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆