上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-26 10:16 PM 發表 查看引用來源
睇"舞吧!昴" 好緊張:smile_o12:
我未睇:smile_38: 我都想睇:smile_o06:
我個魚網唔見左, NOW唔到D魚出黎, 點換水:smile_22: :smile_22:

晚安..純純... winwin:smile_o05:

回覆 71# 的帖子

換魚水,唔好換哂,要留返兩,三成水,所以唔洗撈D魚出來呀!!!

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-26 10:03 PM 發表 查看引用來源
係無錯...可惜係人地次次都唔珍惜我....個個都係要走,跟住又話要返轉頭...唉!! 唔係度講喇,SORRY影響到你地......
舒發下,我喜歡聆聽:smile_40:
呢到大家都會關心大家,我有咩唔開心,同大家傾左,都舒服:smile_40:

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-26 10:22 PM 發表 查看引用來源
換魚水,唔好換哂,要留返兩,三成水,所以唔洗撈D魚出來呀!!!
我撈左佢地出黎先洗到,我用番D舊水,用棉花隔D污濁物, 但現在唔見左個NOW:smile_27:
我個缸好細放書枱, 我成日放下相, 黎多D你就知:smile_27:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 09:51 PM 發表

我記得你:smile_40:
佢咪其中一個我話係我舖你識o既人囉

引用:
原帖由 chan79311 於 2009-6-26 10:20 PM 發表 查看引用來源
晚安..純純... winwin:smile_o05:
火火:smile_27: 我換左水先:smile_43:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 09:52 PM 發表

緣份好難講, 兩個人要開心甜蜜先得,條件唔重要:smile_13:
每個人追求o既野都唔同, 經歷又唔同, 要遇到一個同自己夾o既人,
真係唔容易:smile_13:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-6-26 09:52 PM 發表
咁都記得?好彩無爭你錢姐
你又係呢句呀:smile_30:
送2隻皮蛋比人啦

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 09:53 PM 發表

德興火鍋, 俾我們嚇親呢:smile_30:
你地做過咩黎呀, 華仔都唔係咁易嚇得親,
我都未嚇屎佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆