上一頁下一頁
發新話題

尋晚...男友提議

收藏  |  訂閱
207  53.8k

唔係嘛, 老婆一定會係由女朋友進升架bor, 佢咁都得!!!

你都係唔好上咁多黎啦, 睇/諗壞腦呀!!

樓主,請撫心自問,你呢刻最需要d乜,如果你要一段有結果既感情,依家呢個唔會係好既選擇。如果你認為自己都唔算好認真,咁當做逢場作戲都無問題。
以前係點係以前既事,唔應該鮏癧做依家既標準。錫自己多d,搵一個值得愛既人啦。

引用:
原帖由 愛.森美 於 2009-6-24 05:57 PM 發表 查看引用來源

講到尾,  佢只不過係想玩女人!!
就算佢結左婚,都一樣會出去滾!!
呢個男人好自私!!:smile_42:
絕對認同, 施主請三思

女朋友就得,老婆就唔得
呢句野都幾矛盾
一方面佢姐係話無諗住同你長
但另一方面你又心狠狠咁
真矛盾

回覆 1# 的帖子

女朋友就冇所謂,老婆就唔得 ... 佢當你係咩呀 ?!!:smile_29:

引用:
原帖由 steffii 於 2009-6-24 01:06 PM 發表 查看引用來源
佢條友成日執住我以前D曳野..(同之前D男朋友拍拖個陣時)黎話我「估唔到你咁開放,而家D思想會咁 "盟塞"喎...」
正poor guy~
我係男仔,好老實你條仔根本就唔鍾意你,只不過當你係私家尿胡,飛咗佢啦:smile_42:

佢咁講即係冇諗住同你一世架啦:smile_39:
睇你其他回應..
都估到你男友同你一齊都係貪你夠放...講得衰d就係貪你可以即食:smile_34:

佢都係同你玩玩下.佢都無打算同你結緍.
唔好比機會佢去玩.我都有同女朋友一齊傾下將來:smile_35:

引用:
原帖由 steffii 於 2009-6-24 12:26 PM 發表 查看引用來源
「女朋友就冇所謂,老婆就唔得」
仲話一定要係係佢知情之下先可以同其他人做
我覺得佢好霸道囉…:smile_45:

引用:
原帖由 steffii 於 2009-6-24 12:26 PM 發表 查看引用來源
個死佬話想試下3P...
咁我問佢, 你想搵邊個FRD(男仔),都要俾我諗下食唔食得過..:smile_04:
跟住佢竟然問返我,乜唔係你搵你個FRD(女仔)咩?

我答佢NO WAY..怕會小出火...:smile_39:  
跟住我反問佢,「乜你唔 ...
go go go, don`t waste time.:smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆