上一頁下一頁
發新話題

溝唔到正女先走去叫雞?

收藏  |  訂閱
97  6.7k

引用:
原帖由 精盡報國 於 2009-6-23 11:10 PM 發表 查看引用來源

你係律師, 老版, 後生靚仔:smile_41:
就算係,你都只係個食北姑雞既律師, 老版, 後生靚仔:smile_44:
我身邊真係好多專業人仕上大陸玩

當然亦有cheap閪上大陸玩

但其實咩人上大陸玩並唔重要

好似我識D人,佢地條件真係唔差

我有個舊同事三十歲生得高大威猛靚仔不特止

重月入3萬幾

係香港大把女想講佢

但佢唔揀港女

我個舊同事同條外省妹(係深圳)拍拖

初頭個個以為佢玩玩吓

點知拍拖一年竟然結埋婚

當時所有人跌晒眼鏡

但而家人地個仔都讀小學啦

生話不知幾幸福

咦....又有人出嚟派膠:smile_41:

都唔一定架...小弟都有女朋友....一樣會北上玩架...冇咩關係架...:smile_30::smile_30::smile_38:

引用:
原帖由 精盡報國 於 2009-6-24 12:48 AM 發表
成班毒男好可憐..............:smile_39:
師兄

祝你長命百歲啦:smile_38:

唔係

個地球無新聞架喇:smile_30: :smile_30: :smile_30:

如果你在香港條女可以同你做莞式先再問啦:smile_38:

引用:
原帖由 精盡報國 於 2009-6-24 12:48 AM 發表 查看引用來源
成班毒男好可憐..............:smile_39:
睇見你都可以咁講:smile_35:

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2009-6-24 01:09 AM 發表

睇見你都可以咁講:smile_35:
算把啦

耐唔耐就有 d 槓嘅 post

出嚟....比人插下:smile_39: :smile_39: :smile_39:

鹹魚青菜﹐各有所愛

引用:
原帖由 精盡報國 於 2009-6-24 12:48 AM 發表 查看引用來源
你好叻呀???有D老闆帶隊係大陸踢完波咪又係咁去唱K....有咩問題呀???你係要扮乖仔好孩子既冇問題....唔好上黎搞搞陣....你至係真真正正既毒男.....

引用:
原帖由 精盡報國 於 2009-6-23 01:15 PM 發表 查看引用來源
以我所見,通常熟北上夜遊既ching大都毒毒地,係香港屬溝唔到女之輩:smile_14:
到底係咪溝唔到正女先走去叫雞?:smile_41:
do u remember, theres an old news in hong kong~
that a rich guy driving a mercedes sports car went to portland street~
and got killed after he had sex with a hooker?
i'm sure that kind of guy can get as many girl as he wants~
but he still went to portland street~ why?
dont ask me~ use your brain~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆