上一頁下一頁
發新話題

上星期六同個friend條女做咗

收藏  |  訂閱
165  48.4k

引用:
原帖由 crazy_duff 於 2009-6-20 02:06 AM 發表 查看引用來源
好正喎你都~:smile_14:
都唔係, 呢度forum好多人仲正過我.

引用:
原帖由 harrychan 於 2009-6-20 02:02 AM 發表 查看引用來源

hehe, 有機會就預你啦.
不過剛剛先同佢訓左一晚, 睇下有冇機會做多十次八次先.
咁真係要綠份ger..  你識左sp 幾耐呀?

引用:
原帖由 TKHei 於 2009-6-20 02:09 AM 發表 查看引用來源

咁真係要綠份ger..  你識左sp 幾耐呀?
個sp識左三四年了, 個friend條女就年半左右.

佩服--好手段~
羨慕--正奇遇~
期待下一次報告

引用:
原帖由 harrychan 於 2009-6-20 02:15 AM 發表 查看引用來源

個sp識左三四年了, 個friend條女就年半左右.
c hing 真係可以試下左擁右抱... hehehee... 事後食返枝煙.. 快活過神仙..
記住影相分享吓

引用:
原帖由 AnubisHK 於 2009-6-20 02:19 AM 發表 查看引用來源
佩服--好手段~
羨慕--正奇遇~
期待下一次報告
其實冇乜用手段, 我覺得反而咁啱居多.
我都想有下一次報告.

引用:
原帖由 TKHei 於 2009-6-20 02:20 AM 發表 查看引用來源

c hing 真係可以試下左擁右抱... hehehee... 事後食返枝煙.. 快活過神仙..
記住影相分享吓
個sp我冇乜點搵佢, 佢call我多. 不過近呢半年密左, 一個月都有三四次.
其實唔一定要3p, 2p我都覺得好好. 3p同兩條女同一時間做固然過癮, 但係要同一時間顧及兩條女都幾忙, 變左唔enjoy.

引用:
原帖由 harrychan 於 2009-6-20 02:26 AM 發表 查看引用來源

個sp我冇乜點搵佢, 佢call我多. 不過近呢半年密左, 一個月都有三四次.
其實唔一定要3p, 2p我都覺得好好. 3p同兩條女同一時間做固然過癮, 但係要同一時間顧及兩條女都幾忙, 變左唔enjoy.
咁當然啦! 2個人有交流d..

引用:
原帖由 TKHei 於 2009-6-20 02:28 AM 發表 查看引用來源

咁當然啦! 2個人有交流d..
講下你D黎聽下好喎~~

引用:
原帖由 harrychan 於 2009-6-20 02:31 AM 發表 查看引用來源

講下你D黎聽下好喎~~
你想聽咩呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆