上一頁下一頁
發新話題

真心想搵男朋友...

收藏  |  訂閱
216  9.9k

引用:
原帖由 ch_in_g 於 2009-6-8 12:07 AM 發表 查看引用來源
其實係我 ...
但係我好後悔
轉移目標 想想其他事
在這同網友傾下計
前事唔好諗太多啦
過去的事好多時都無得返轉頭

應徵做男朋友呀……!:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 ch_in_g 於 2009-6-7 11:25 PM 發表 查看引用來源
我唔夠分...咁我可以點做呀 ~ !!?
你而家知道點先夠分未呀?

hihi......
等你夠50分再pm你啦...
引用:
原帖由 ch_in_g 於 2009-6-7 11:20 PM 發表 查看引用來源
真心想搵一個愛惜自己ge人
呢排心情真係好差,好想有個人身邊
我絕對係一個專一ge女仔

要求只係樣子不要太差,人品好,細心 ,22 - 26 years old *** 就已經足夠

就算唔係想搵女朋友...做朋友都可以
我真係 ...

路過...:smile_43:

我都唔夠分呀....可以點丫.....
好似好難夠分咁....><

Nice to meet u^^

引用:
原帖由 ch_in_g 於 2009-6-7 11:20 PM 發表 查看引用來源

要求只係樣子不要太差,人品好,細心 ,22 - 26 years old *** 就已經足夠

我真係 ...
點樣可以幫到妳啊???朋友仔...:smile_13:

send me a pm if you wanna meet me =)
im new to the forum and it's not letting me pm you
im pretty sure that i meet your requirements

引用:

我真係 ...
我有意 ga
但年紀就大少少  今年 28  有正職 ga
不如 你 pm 我啦   
因為我留唔到俾你呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆