上一頁下一頁
發新話題

再報告: 3P的感覺~~好正~~(有圖啦! 第8頁, 又有新頭像啦...)

收藏  |  訂閱
216  49.9k

引用:
原帖由 D囡℃ 於 2009-6-3 11:14 PM 發表 查看引用來源

E~~~~~~~~~~~~你得唔得吖?
你咁講.. 好多人都會借自己的私家 Q 黎幫你啦:smile_o15:

引用:
原帖由 comomo88 於 2009-6-1 08:30 PM 發表 查看引用來源
你地好...小妹又黎出post啦~

上星期六,我同男朋友食完早餐自己去左買野...佢就自己返屋企先...
都係出左去 2-3 個鐘 only,但係個心就好想快d買完返去...好想返去同佢搞野...
諗諗下我下面已經開始出水啦...快 ...
唔系講笑...真系講得好好...好鬼刺激
真系比妳吸左入離...留低個字...正:smile_38:

回覆 1# 的帖子

good, i also like ML in front of windows

引用:
原帖由 D囡℃ 於 2009-6-3 09:29 PM 發表 查看引用來源
搞到我都好想買返支試下……冇真既試下假既都好吖……:smile_13:
咁你想唔想試下真野!

幾時有相look ar :smile_o14:

多謝分享~
樓主個patpat 好吸引~

下次試下上天台重頂引呀!:smile_o05:

thx for your sharing...support

引用:
原帖由 D囡℃ 於 2009-6-3 09:29 PM 發表 查看引用來源
搞到我都好想買返支試下……冇真既試下假既都好吖……:smile_13:
假既都好好架~~~

引用:
原帖由 M_G 於 2009-6-2 09:26 PM 發表 查看引用來源
Support*期待樓主ge T-back相
反應都冇上兩次出 report 咁好.....

所以男友唔比我出相~~~暈~~~:smile_o16:

引用:
原帖由 comomo88 於 2009-6-4 09:33 PM 發表 查看引用來源

反應都冇上兩次出 report 咁好.....

所以男友唔比我出相~~~暈~~~:smile_o16:
我第一個支持你再出相

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆