上一頁下一頁
發新話題

再三徵男朋友...

收藏  |  訂閱
234  7.1k

引用:
原帖由 atyycyf 於 2009-5-26 10:16 PM 發表 查看引用來源

:smile_27: 哈哈咁多~~~咁有cat cat陪你唔駛男朋友啦~~~ 哈哈~~
咁都唔同人嘛...佢地知我愛佢地...我都知佢地愛我...我以上既要求佢地都做到...但係佢地唔可以同我傾計...都唔會攬我,都唔會黎到錫我...甚至會打我=.=...:smile_19:
so點同男朋友呢?

引用:
原帖由 tung666666 於 2009-5-26 10:19 PM 發表 查看引用來源

有幾衰先:smile_o14: :smile_o14:
你問下珀lor...佢睇過我d相...各花入各眼啦!!:smile_35:

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-5-26 10:19 PM 發表 查看引用來源

幫你整2張上黎咪得囉xd
我今日上堂化左個娃娃妝好搞笑... 個個同學都話又可愛,又靚!!!

引用:
原帖由 tung666666 於 2009-5-26 10:22 PM 發表 查看引用來源

有幾大件事:smile_o05:  
我問下ja!!

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:20 PM 發表 查看引用來源

錫到我成口貓毛...哈哈...

(我岩岩走左去錫我隻貓!!)
原來你喜歡同只猫打茄倫丫. 你搵人瘦戀哦.
好在我個咀真系冇咁長去咀到你.

我來支持一下先!:smile_30:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:25 PM 發表 查看引用來源

你問下珀lor...佢睇過我d相...各花入各眼啦!!:smile_35:
點去到睇??PM我:smile_o05:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:09 PM 發表 查看引用來源

咁我搵唔到嘛...又無人喜歡我...唔係點喎:smile_24:
慢慢, 最緊要唔好揀錯呀 :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:23 PM 發表

咁都唔同人嘛...佢地知我愛佢地...我都知佢地愛我...我以上既要求佢地都做到...但係佢地唔可以同我傾計...都唔會攬我,都唔會黎到錫我...甚至會打我=.=...:smile_19:
so點同男朋友呢?
好啦, 咁等我來做一d佢地做唔到既野啦~~ :smile_o09: :smile_o10:

引用:
原帖由 sk03 於 2009-5-26 10:20 PM 發表 查看引用來源

睇見你d圖上既猫好似都系一d好普通既猫. 你都知道, d猫系佢地思春期系走左出去溝猫公ge.
咁一只猫一次系可以生3~6只. 咁佢地過得2年就唔少猫仔女.
佢地已經絕育...唔會再有思春期...同埋我之前拎隻貓女返黎就係要佢生bb...
佢地係我心目中一d都唔普通...我係喜歡貓既...我唔會理佢係咩貓,係我愛既就得啦,佢地八個就係我最愛,我愛佢地唔係因為佢地靚或者係咩純種,只係因為我愛佢地...ok??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆