上一頁下一頁
發新話題

乳暈問題~

收藏  |  訂閱
291  26.4k

引用:
原帖由 Emtee 於 2009-5-28 07:20 PM 發表 查看引用來源

唔係pink 又唔係 black...
因為我膚色本來都係較黑..所以係light brown..
佢係話大到有d驚囉...佢之前果d 都係A-B cup
邊有男人話个波太大,話大到有d驚,我想是其他原因不配合,例如: 不肯玩花式。
下便太鬆,嚇到佢走。
你需索太甚,話唔夠喉,佢咪走 law.

引用:
原帖由 enron 於 2009-5-28 10:53 PM 發表 查看引用來源
邊有男人話个波太大,話大到有d驚,我想是其他原因不配合,例如: 不肯玩花式。
下便太鬆,嚇到佢走。
你需索太甚,話唔夠喉,佢咪走 law.
咁又唔知啦, 但係你講ge都唔似係~ 我肯同佢玩ge, 佢都未玩過 (今日先讚完我又有進步 )
太鬆都唔會, 因為佢話過我窄...同埋佢真係好大, 同我手腕咁粗...係佢嚇走我咋...

第一次上"女康"版...發現仲好睇過引版:smile_30:

Agree agree!
引用:
原帖由 藤原EDWIN 於 2009-5-29 08:34 AM 發表 查看引用來源
第一次上"女康"版...發現仲好睇過引版:smile_30:

引用:
原帖由 藤原EDWIN 於 2009-5-29 08:34 AM 發表 查看引用來源
查實我都覺得o係哩到講到過左火位...
不如move去引版繼續啦...:smile_30:

引用:
原帖由 Emtee 於 29-5-2009 02:31 PM 發表 查看引用來源

查實我都覺得o係哩到講到過左火位...
不如move去引版繼續啦...:smile_30:
ee...真係move左過來?!!

有冇人可以教下我點樣貼圖呀? 我睇完個教學都係唔識喎~:smile_13:

引用:
原帖由 Emtee 於 2009-5-29 03:32 PM 發表 查看引用來源

有冇人可以教下我點樣貼圖呀? 我睇完個教學都係唔識喎~:smile_13:
真係 bor, 不如貼你個 32E 出來,我會好硬

引用:
原帖由 Emtee 於 2009-5-29 03:32 PM 發表 查看引用來源

你頸部以下咪得,睇吓你條腰是否29" or black nipples.

引用:
原帖由 enron 於 29-5-2009 04:05 PM 發表 查看引用來源
真係 bor, 不如貼你個 32E 出來,我會好硬
我都想呀...但係唔識貼~ 我pm 你啦~

呢個post好勁,吸引到咁多大胸女仔過來

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆