上一頁下一頁
發新話題

荃灣一個小總結足浴篇 (p.12泰X受正骨簡短報告)

收藏  |  訂閱
202  41.4k

引用:
原帖由 manhon1981 於 2009-5-21 09:23 PM 發表 查看引用來源
師兄, 有冇試過桃源足? 好似係新開o既
o個棟野好似都仲有幾間
剛剛去完新x庭, 有驚冇喜.....
去過…技師一般啦…250+100tips 師兄自己諗。

更新啟示:經師兄提及容容酒樓對面2樓新開的場。
本人昨日終於上左去看個究竟啦,重比我見到師兄話有個大波的技師(唔開名啦)『聽聞係老板娘』,真係幾大波:smile_47: ,不過佢唔得閒。咁就有另一個來啦,身材短少、冇波(都係唔係名啦)。全程普普通通啦。咁小第有少少問題啦:
1) 基本骨鐘 $240隻鐘是否包驚喜?
2) 完事后技師ask貼士,那是不是$240咩都唔包?:smile_41:
3) 起初比五條,個技師話唔夠要比多五條,屌…如果咁樣的話,就唔抵啦,因為  求其揼的,定係我又on9 比人坤錢呢?:smile_24:
4) 唯一要讚的是地清潔企理。
各師兄如有補充請留言吧。

p.s.: 經過川龍有兩間場係打對面的樓,其中一間係叫做泰享X另一間唔記得,唔知有冇師兄去過呢?

師兄真係有交帶

引用:
原帖由 pig2006chu 於 2009-5-22 12:55 AM 發表 查看引用來源
嘩! 咁重手?????? 唔係呀化!!!!!!!!!   床尾機喎!!!!!!  真係無回頭........................:smile_27: :smile_27: :smile_27:
鬼咩! 打極都唔出!!

引用:
原帖由 t680 於 2009-5-22 10:29 AM 發表 查看引用來源
更新啟示:經師兄提及容容酒樓對面2樓新開的場。
本人昨日終於上左去看個究竟啦,重比我見到師兄話有個大波的技師(唔開名啦)『聽聞係老板娘』,真係幾大波:smile_47: ,不過佢唔得閒。咁就有另一個來啦,身材短少、 ...
p.s.: 經過川龍有兩間場係打對面的樓,其中一間係叫做泰享X另一間唔記得,唔知有冇師兄去過呢?
果間泰享X早前上去睇過, 見到開門果個都幾大年紀, 又唔合眼緣冇入到.

引用:
原帖由 comeonbb 於 2009-5-22 05:11 PM 發表 查看引用來源

果間泰享X早前上去睇過, 見到開門果個都幾大年紀, 又唔合眼緣冇入到.
多謝師兄報告,咁泰享X對面個間有冇睇過?:smile_41:

引用:
原帖由 t680 於 2009-5-22 06:02 PM 發表 查看引用來源
多謝師兄報告,咁泰享X對面個間有冇睇過?:smile_41:
果次咁啱見個技師送客出門, 中女樣可接受, 不過我冇入閘.

果度之前係一間叫X晶推拿屋同一間樓上咖啡店, X晶就地方麻麻, 不過有驚喜............耐家唔知係咪同一個老板呢??????????

CHING

THX A LOTS :smile_47:

引用:
原帖由 pig2006chu 於 2009-5-23 01:19 AM 發表 查看引用來源
果度之前係一間叫X晶推拿屋同一間樓上咖啡店, X晶就地方麻麻, 不過有驚喜............耐家唔知係咪同一個老板呢??????????
有冇再詳細資料呀師兄?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆