上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【214】

收藏  |  訂閱
1.5k  11.6k

引用:
原帖由 榴槤湯圓 於 2009-5-16 10:47 發表 查看引用來源

其實套野講咩ga  我琴晚睇左3集 都係唔明佢講咩:smile_27:   點解d超人無神神變左係呀伯送佢腰帶ge:smile_27:
暫時唔知呀, 只知要去晒9個拉打的世界. 其他要等佢去晒之後先慢慢解釋.

引用:
原帖由 晴- 於 2009-5-16 11:02 發表 查看引用來源
係呀:smile_42: :smile_39:
可能又俾人CHECK呀. :smile_30:

雙子座報到

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-5-16 11:04 AM 發表 查看引用來源

暫時唔知呀, 只知要去晒9個拉打的世界. 其他要等佢去晒之後先慢慢解釋.
嗯~睇到一頭霧水:smile_30:  不過第一集真係比佢嚇親  場面盛大

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-5-16 11:04 AM 發表 查看引用來源

可能又俾人CHECK呀. :smile_30:
why俾人check:smile_41:

引用:
原帖由 榴槤湯圓 於 2009-5-16 11:07 發表 查看引用來源

嗯~睇到一頭霧水:smile_30:  不過第一集真係比佢嚇親  場面盛大
係呀, 重要咁多個都唔夠decade打. :smile_42:

引用:
原帖由 super_win_man 於 2009-5-16 11:05 AM 發表 查看引用來源
雙子座報到
morning

引用:
原帖由 晴- 於 2009-5-16 11:08 發表 查看引用來源
why俾人check:smile_41:
唔好咁大聲呀, 可能又有人放 X 照呀. :smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 榴槤湯圓 於 2009-5-16 11:07 發表 查看引用來源

係喎, 咁多個都唔夠decade打. :smile_13:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-5-16 11:09 AM 發表 查看引用來源

唔好咁大聲呀, 可能又有人放 X 照呀. :smile_44: :smile_30:
X 照:smile_14: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆