上一頁下一頁
發新話題

[北蒲]CP煩耳菜光豬 K Party 包告

收藏  |  訂閱
234  30.9k

Thanks for sharing !

入嚟支持下先

Thx report sharing......

引用:
原帖由 肥雄2009 於 2009-5-13 06:32 AM 發表 查看引用來源

睇睇得唔得
13/05/2009
06:32 過關 讓球主客和
3X4星期三 16 漢堡 (主) 對 波琴 (客)
主 [-1] @ 2.20
星期三 23 韋根 (主) 對 曼聯 (客)
客 [-1] @ 2.00
星期三 25 畢爾包 (主) 對 巴塞隆拿 (客)
客 [-1]  ...
win 少少 未夠晚間團

[ray07]玩樂在沙灣k Party

團費1000人仔

老襯詳都唔包團

(歡迎老襯好友報名)

地點:沙灣級k場

友好比我呃錢聯誼

多咗我袋

多謝ching帆x菜報告

引用:
原帖由 ray07 於 2009-5-14 07:29 PM 發表 查看引用來源

win 少少 未夠晚間團
晚[ray07]玩樂在沙灣k Party團費1000人仔老襯詳都唔包團(只歡迎老襯好友報名)
地點:沙灣 某底級k場友好比我呃錢聯誼 多咗我袋
昨晚馬仔重傷8比0:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 肥雄2009 於 2009-5-14 08:39 PM 發表 查看引用來源

昨晚馬仔重傷8比0:smile_39: :smile_39: :smile_39:
唔係今大件事呀:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 ray07 於 2009-5-14 08:50 PM 發表 查看引用來源

唔係今大件事呀:smile_22: :smile_22: :smile_22:
明日又無工開

引用:
原帖由 肥雄2009 於 2009-5-14 08:53 PM 發表 查看引用來源

明日又無工開
星期六何時上去:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ray07 於 2009-5-12 09:07 PM 發表 查看引用來源
話說比隻藍色的貓叫去CP好多次,:smile_30: :smile_30: 又想下都有十年冇去,又去看一下.坐火車去都ok,到cp影像依舊冇物點變,上車去煩耳菜都好快,前後車程用了45分鐘左右由羅湖到煩耳菜。
...
媽咪都玩光豬:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆