上一頁下一頁
發新話題

正經美男介紹(for23-27歲新界區女性)

收藏  |  訂閱
636  15.1k

如果有另一個單身就不會出黎啦.

引用:
原帖由 sk03 於 2009-5-15 12:05 AM 發表 查看引用來源
如果有另一個單身就不會出黎啦.
單對單你先會出:smile_41:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-5-15 12:06 AM 發表 查看引用來源

單對單你先會出:smile_41:
kenny,你星期日會一齊去大嶼山麻?
無你係度我會好寂寞

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-5-15 12:16 AM 發表 查看引用來源

kenny,你星期日會一齊去大嶼山麻?
無你係度我會好寂寞
要溫書,no la:smile_42:

我唔到,無人阻住你識女仔添啦:smile_45:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-5-15 12:19 AM 發表 查看引用來源

要溫書,no la:smile_42:

我唔到,無人阻住你識女仔添啦:smile_45:
冷靜,基本上果度來來去去都係果幾多,你唔覺咩:smile_35:
你下次帶多幾個女泥得麻?靠你了

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-5-15 12:25 AM 發表 查看引用來源

冷靜,基本上果度來來去去都係果幾多,你唔覺咩:smile_35:
你下次帶多幾個女泥得麻?靠你了
我地依d一個招牌跌落尼砸死幾個啦(正港男:smile_34: ),d港女又點會睇得我上眼丫:smile_39:

才華.......無,學識......無,錢......無:smile_39:
係有幾分好色:smile_34: :smile_30:
yeah :smile_15:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-5-15 12:34 AM 發表 查看引用來源

我地依d一個招牌跌落尼砸死幾個啦(正港男:smile_34: ),d港女又點會睇得我上眼丫:smile_39:

才華.......無,學識......無,錢......無:smile_39:
係有幾分好色:smile_34: :smile_30:
yeah :smil ...
你條件唔差,夠高大,比到安全感d女仔,個個都話希望男朋友175cm,而我................
所以你唔使無自信心wo,總有欣賞你ga女仔出現

其實我都係矮果種,好慘
如果我係高佬不知幾正

引用:
原帖由 chankitwing 於 2009-5-15 11:57 AM 發表 查看引用來源
其實我都係矮果種,好慘
如果我係高佬不知幾正
我都好羨慕成為高佬,唉....................................

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-5-15 11:59 AM 發表 查看引用來源

我都好羨慕成為高佬,唉....................................
你開e個post之後,識左幾多個新朋友呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆