上一頁下一頁
發新話題

(想分手,有冇人傾下計)意想不到的背叛

收藏  |  訂閱
1.0k  34.3k

點都好,,,樓主應該理性咁去諗諗...好多人就講左好多意見喇:smile_45:

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-9 11:19 PM 發表 查看引用來源

佢知啊...
但我最近不忠佢唔知...

我會搵唔到第二個...:') :')
你唔好咁諗啦
女仔唔一定要依扉男人既,就算係都一定唔係好似你男友咁衰既男人先啦

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-9 11:16 PM 發表 查看引用來源

are u a girl as well..?
but...small dicks can satisfy girls with small hole...??:') :')
haha, yea i'm a girl!

well i'm just saying u make it sound like his dick is REALLY small ... and i can't accept one that is SO small

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-9 11:19 PM 發表 查看引用來源
佢知啊...

傻妹,佢就係以為妳會搵唔倒第二個
食住妳個勢
咁妳就算知佢出面有第二個,都唔敢出聲
佢就繼續收埋妳當私家雞

妳想繼續做私家雞,咪唔好出聲囉

引用:

佢知啊...

:smile_45:難道你就一直唔介意佢可能個頭插完第2條女呢頭走黎同你依泣?
俾d自信心自己..
要搵第2個好易..只要你仲係2字頭

回覆 70# 的帖子

個個分手時都係咁講....過左一段時間咪又拖住件新仔

而且分開下都好、大家都可以冷靜....

唔好咁儍,咁委屈自己

飛左佢!!!!

佢係唔係特登咁做架,
唔係既話冇理由冇啦啦會係用佢手提打比你架喎?!
咁既男人唔要得啦!!
佢有第一次偷食就唔怕有第2次架啦咁既人!!
當你原諒得佢呢次咁又有下次咁點牙?!
你又何必為左佢令你而家咁傷心呢?!

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-9 10:51 PM 發表 查看引用來源

都唔知佢地搞完未:') :') :') :')

問咩喎:') :') :')

我自己都唔係100% 專一
如果自己都唔係100% 專一 而佢又去玩.....你最好諗清楚你地個relationship係点! 不過報復只來傷害到自己! 沖個凍水涼cool down sin la!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆