上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(58)

收藏  |  訂閱
741  5.5k

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-5-9 12:58 AM 發表

兩咀?:smile_41:
最多預埋你啦:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-9 01:05 AM 發表

你....:smile_24:
都好:smile_35:

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-5-9 01:06 AM 發表
我講下姐, 你諗都唔好諗呀:smile_45::smile_45::smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-9 01:02 AM 發表

我見過佢超過.......5次喎
我同佢....其實都幾friend架....唔信你可以直接問佢:smile_44:
WA WA WA ... 隻豬大細超丫
我要做2 5 女返 ENG 鋪唱下佢先得
拱你見過佢阿邊個邊個未呀?

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-9 01:12 AM 發表

我講下姐, 你諗都唔好諗呀:smile_45::smile_45::smile_30:
大人,
你老友呢:smile_41:

見到 la .

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-9 01:03 AM 發表

唔係架, 不過我鍾意佢某d歌咋:smile_30:
哈 ... 你地真有趣
拱今晚個場糸咪全full好多人? 聴人講佢都好似好紅下糸HK ...

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-9 01:05 AM 發表

耍花槍兩個夠啦 ... 太多阻訂

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-5-9 01:06 AM 發表
你想歸西定啦 .... :smile_35:

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-9 01:12 AM 發表

WA WA WA ... 隻豬大細超丫
我要做2 5 女返 ENG 鋪唱下佢先得
拱你見過佢阿邊個邊個未呀?
yes:smile_34::smile_44:
佢上次出我個舖食飯, 帶埋出黎
我好早識佢架啦, 都傾過好多次電話, 佢好似我哥哥咁架:smile_40:

:smile_30:  我又泥坐下先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆