上一頁下一頁
發新話題

再徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part17)

收藏  |  訂閱
739  6.1k

而家女主外男主內
引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-3 02:05 PM 發表 查看引用來源
男人老狗.... 做乜鬼家務丫..... 出去搵錢好過啦:smile_38:

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-3 02:09 PM 發表 查看引用來源
有教咩:smile_41: :smile_41: :smile_41:  
書本既野點止咁簡單丫....大把野你學呀:smile_38:

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-3 02:11 PM 發表 查看引用來源
唔係有三個:smile_41:  
係兩個妹一個細佬:smile_34:

早講:smile_13: 唔駛我打左成朝:smile_13:
引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-3 02:07 PM 發表 查看引用來源
你按幾次 F5, 見"重試"o個個畫面就按 "Enter", 咁就唔水再打過 d 字o架喇:smile_38:

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-3 02:11 PM 發表 查看引用來源
而家女主外男主內  
男女都主外同內, 不過男人做家務只會激屎個女人,
所以佢地都係唔好做好過:smile_42:

妳學左再幫我:smile_45:
引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-3 02:12 PM 發表 查看引用來源
書本既野點止咁簡單丫....大把野你學呀:smile_38:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-3 02:05 PM 發表 查看引用來源
男人老狗.... 做乜鬼家務丫..... 出去搵錢好過啦:smile_38:
而家出便只係請靚女咋,我地e d又唔靚仔,又無學識,無人請

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-3 02:13 PM 發表 查看引用來源
早講:smile_13: 唔駛我打左成朝:smile_13:  
又塞錢入你袋喇...:smile_38:

引用:
而家女主外男主內  
嘻嘻,,,係啊我最想食軟飯!!

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-3 02:14 PM 發表 查看引用來源
妳學左再幫我:smile_45:  
睬你都傻....... 老豆教我唔好教精人o架:smile_38:
今次破例咋:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆