上一頁下一頁
發新話題

徴 男性朋友 呀~~~

收藏  |  訂閱
434  11.6k

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:33 PM 發表 查看引用來源

嘩,好難好具體咁講到..............
身高、外型果d基本野啦..............
最緊要合眼綠............有時傾傾下,你就會無啦啦對某個人有好感架啦
講尼聽下好喎

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:33 PM 發表 查看引用來源

嘩,好難好具體咁講到..............
身高、外型果d基本野啦..............
最緊要合眼綠............有時傾傾下,你就會無啦啦對某個人有好感架啦
想要一個帥哥就別來
你想要一張長期飯票就別來
碩士學歷以上的免談

女企業家免談(小商~小販..除外)

省得咱們互相都會失望
劉德華和湯漢斯哪種才貌雙全的郎君
是不會來落你的釣
當然我也沒做鐵達尼的夢
你要真是一仙女
我也接不住
沒期待你長得跟模特封面一樣
看一眼就魂飛魄散
外表時尚    內心保守
身心都健康的一般人就行
心眼別太多  歲數別太小
會穿衣服  每次洗完燙平
叠得都像剛從商店裡買回來一樣
         自我介紹一下         
我歲數已不小了:smile_13:
日子赤貧
抽煙  不喝酒(飲很小)
在香港出世  沒正經上過學(逃學威龍):smile_30:
蹉跎中練就一身生存技能
現在學無所成  夢中歸來 實話實說
應該定性為一個沒公司 沒股票 沒學位
三無港男           人品五五
不算老實       但天生膽小
殺人不犯法  我也下不到手
總休而言還是屬于
對社會有益  無害的一群
有意者   留言  或   PM
★★★★★非誠勿擾★★★★★

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:34 PM 發表 查看引用來源

真係,一放呢d大時大節
周圍都係人......................
好鬼逼.........兼且更覺自己有d孤寂感.........
平時都無咩,大時大節就真係.............:smile_39:

引用:
原帖由 charalex 於 2009-4-30 11:34 PM 發表 查看引用來源
都係緣份啦~~~我好信呢樣野~~~
係啦~~~但好多時都係有綠無份呢..............

但呢d野,真係無得強求............

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:35 PM 發表 查看引用來源

係啦~~~但好多時都係有呢..............

依樣野唔單只另一半
仲有..........朋友,同事等等:smile_13:

引用:
原帖由 tung666666 於 2009-4-30 11:34 PM 發表 查看引用來源

想要一個帥哥就別來
你想要一張長期飯票就別來
碩士學歷以上的免談http://i1.hk/d/images/smilies/de ...
非誠勿擾  <-- 前排睇呢套戲,舒淇做架

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:35 PM 發表 查看引用來源

係啦~~~但好多時都係有綠無份呢..............

所以呢樣野都幾玄妙下~~~而且唔單止男女朋友,就算朋友,同事,家人都係有一種緣份~~

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-30 11:34 PM 發表 查看引用來源

講尼聽下好喎
哈哈,自己本身唔係完美,當然唔會要求個完美既人.......
細節呢d,太繁瑣啦~~~~~~

引用:
原帖由 charalex 於 2009-4-30 11:37 PM 發表 查看引用來源
所以呢樣野都幾玄妙下~~~而且唔單止男女朋友,就算朋友,同事,家人都係有一種緣份~~
都係,綠聚綠散,一d都唔到你話事..........
雖然唔係好信前世今生,但總覺得呢個理論好有道理

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:39 PM 發表 查看引用來源

哈哈,自己本身唔係完美,當然唔會要求個完美既人.......
細節呢d,太繁瑣啦~~~~~~
就算你set左個目標,當你見到個你覺得會同佢有可能ga人,就會唔理你自己所set ga野~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆