上一頁下一頁
發新話題

《呆佬做壽》@中山同淫會 (VOL1)

收藏  |  訂閱
812  6.0k

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-27 01:07 PM 發表
你好啊小月:smile_38:  
高佬, 幾時去野?

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-4-27 01:07 PM 發表

唉......係甘,D台風氣,都係有時間出返D真心分享既報告,0424既報告就寫起左,但重爭執下D相,如無意外聽日出:smile_13: :smile_13:
你就好啦, 有得去~~~~

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-4-27 13:07 發表 查看引用來源

唉......係甘,D台風氣,都係有時間出返D真心分享既報告,0424既報告就寫起左,但重爭執下D相,如無意外聽日出:smile_13: :smile_13:
等睇你精彩報告..天曰會返珠海:smile_38:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-27 01:11 PM 發表 查看引用來源
唔到睇你精彩報告..天曰會去跳!:smile_38:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-27 13:04 發表 查看引用來源
唔係依到米算..ban左米唔玩..我無所謂..反正吹水都比人罵..賺錢既無事..我上黎幾個月都無引  
你俾人屌過黎咩?除左我,邊個夠膽屌你?

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-4-27 01:07 PM 發表 查看引用來源

咪係9394出 lol :smile_40:

引用:
原帖由 牧月 於 2009-4-27 13:08 發表 查看引用來源

高佬, 幾時去野?
就行呀..希望四點到深圳:smile_38:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-27 01:11 PM 發表
咁幾時日返黎?

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-27 01:17 PM 發表
就行呀..希望四點到深圳:smile_38:  
野個不停~~~keke

引用:
原帖由 lung007 於 2009-4-27 13:13 發表 查看引用來源

你俾人屌過黎咩?除左我,邊個夠膽屌你?
無指名..有你在內...係化身..不過知邊班人..:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆