上一頁下一頁
發新話題

男人介意女人個胸鬆弛嗎? new pic P.18 #256

收藏  |  訂閱
549  14.8k

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 05:56 PM 發表 查看引用來源

我真係唔得啦....忍左年幾....要放肆一下
哈, 你係未本身都係大食妹黎先:smile_30:
引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 05:57 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=199939805&ptid=9509103][/url]

佢弟弟早退休卦:smile_19:
叫佢睇睇醫生好喎:smile_30:

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 05:55 PM 發表 查看引用來源

如果佢唔想...我點搞佢都係軟的:smile_19:  
返香港....我成日都好想俾幾個男人同時搞
我排隊先:smile_47::smile_47::smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 05:57 PM 發表 查看引用來源

有冇吳彥祖咁靚仔
無:smile_42:
不過有除咁光咁大支:smile_30:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-4-19 05:58 PM 發表 查看引用來源

哈, 你係未本身都係大食妹黎先:smile_30:

叫佢睇睇醫生好喎:smile_30:
[講笑]醫返都晒藥費啦
睇來佢BF要進行心理輔導:smile_46:

post more pics pls :smile_40:

引用:
原帖由 AY1030 於 2009-4-19 05:59 PM 發表 查看引用來源
[講笑]醫返都晒藥費啦
睇來佢BF要進行心理輔導:smile_46:
哈, 少數不鹹濕的男人:smile_30:

你都算挺呀:smile_47:

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 05:57 PM 發表 查看引用來源

佢弟弟早退休卦:smile_19:
會唔會佢出去偷食啊...........你咁正應該晚晚砌你先係:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Earr 於 2009-4-19 06:01 PM 發表 查看引用來源
你都算挺呀:smile_47:
MISS,唔通你又要加入??:smile_40::smile_40:

wa~你地班野丫~個個報哂名咁

其實我有認真同bf傾過
叫佢睇醫生
不過佢堅持話自己係正常唔肯去睇
咁我都冇辨法啦

我認我係大食妹
不過佢連基本既性生活都冇wor~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆